Meni
Zapri meni
Zapri

Že v prodaji: Novi ID. Buzz Cargo

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Že v prodaji: Novi ID. Buzz Cargo

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Cena od (vklj. z DDV)
61.391,-
Cena od (brez DDV)
50.321,-
Največja uporabna moč (kW)
210
kW
Največja uporabna moč (PS)
286
KM
Največja 30-minutna moč (kW)
89
kW
Največja 30-minutna moč (KM)
121
KM
Poraba
19,2
kWh/100 km
Emisije CO₂
0
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
1.200
kg
Nosilnost do
751
kg

Največji doseg po WLTP.7:

420 km

Čas polnjenja od 5 % do 80 %8:

ca. 30 min.

Izkoristite akcijsko ponudbo električnega modela ID. Buzz Cargo

Preverite izjemne prihranke takoj dobavljivih vozil iz zaloge

 

ID. Buzz Cargo: nove razsežnosti poslovne mobilnosti

Katera vaša pričakovanja mora izpolnjevati sodobni poslovni dostavnik? Električni pogon, dovolj prostora za tovor in obenem možnost vožnje na dolge razdalje: vse to vam nudi novi ID. Buzz Cargo. S sodobno povezljivostjo, digitalnimi sistemi in številnimi inteligentnimi rešitvami, ki so namenjene temu, da bo vaše delovno življenje preprostejše, pa nudi še celo malo več. Z inovativnim ID. Buzzom Cargo predstavljamo novo generacijo komercialne mobilnosti. Po navdihu prvega Bullija je novi ID. Buzz Cargo Volkswagnov prvi popolnoma električni dostavnik. Pri tem pa je nastalo zmogljivo in trajnostno gospodarsko vozilo, ki z odliko premaga skoraj vse izzive vašega delovnega vsakdana.

Okreten, prilagodljiv in prostoren: novi ID. Buzz Cargo

Novi ID. Buzz Cargo združuje veliko tovorno prostornino in odlično okretnost: njegov majhen obračalni krog, ki meri le 11,09 m, je uporaben predvsem pri vožnji po ozkih ulicah velemest. Sodobni dizajn njegovega tovornega prostora navduši z dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti in veliko tovorno prostornino v velikosti do 3,9 kubičnega metra1. Premišljen koncept predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči omogoča urejeno in varno shranjevanje skoraj vseh službenih pripomočkov - od delovnih rokavic do zložljivega metra. Z njegovim zmogljivim električnim pogonom so z opcijsko vlečno napravo poleg tega brez težav možne priklopne obremenitve do 1.000 kg. Tako je novi ID. Buzz Cargo kos skoraj vsakemu izzivu sodobne poslovne mobilnosti.

Več trajnosti za sodobno poslovno mobilnost

Novi ID. Buzz Cargo nudi sodobno mobilnost za skorajda vsako panogo - tudi če morate kdaj prevoziti daljše razdalje. Z ID. Buzzom Cargo, ki vam ga bomo dobavili z nevtralno bilanco emisij CO22, lahko brez dodatnega polnjenja prevozite do pribl. 420 kilometrov3. Na poti vam bo tehnologija Plug & Charge4 v prihodnje olajšala polnjenje na javnih polnilnih postajah po vsej Evropi. Tako boste morali le še priključiti polnilni vtič in polnjenje se bo že začelo. Električni pogon poleg tega pomeni, da imate z ID. Buzzom Cargo dovoljenje za uvoz na okoljevarstvene cone v središčih mest, ki so za vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem lahko omejene. Tako bo z ID. Buzzom Cargo vaša poslovna mobilnost še bolj prilagodljiva.

Tehnologije prihodnosti: že danes v ID. Buzzu Cargo

Novi ID. Buzz Cargo vas pri vsakodnevnem delu podpira s številnimi digitalnimi funkcijami in naprednimi tehnologijami. Po želji je lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, dobro vidljivost pa omogočajo opcijski matrični LED-žarometi: novi ID. Buzz Cargo se ponaša z izjemnim udobjem in kakovostjo. Hkrati pa je tudi ves čas povezan s spletom, kar mu omogoča integrirana SIM-kartica. Tako bodo digitalne funkcije v ID. Buzzu Cargo enostavno posodobljene. Z brezžičnimi posodobitvami5 prek storitev We Connect6 je programsko opremo mogoče posodobiti popolnoma preprosto s pritiskom na tipko.

Zmogljivost, vredna odličja

ID. Buzz Cargo izbran za "mednarodni dostavnik leta 2023"

Prvo odličje še pred začetkom prodaje na trgu: novi ID. Buzz Cargo je prejel prestižno panožno nagrado "mednarodni dostavnik leta 2023" (IVOTY). Vozilo, ki je bilo razvito izključno za baterijski električni transport in bo ob dobavi kupcem imelo nevtralno ogljično bilanco, je prepričalo neodvisno žirijo IVOTY, ki jo sestavlja 24 mednarodnih novinarjev s področja gospodarskih vozil. 

Carsten Intra, predsednik uprave znamke Volkswagen Gospodarska vozila, je nagrado prevzel na otvoritvenem večeru združenja VDA z naslovom "Stars Of The Year" v sklopu avtomobilskega sejma IAA TRANSPORTATION v Hannovru: "Zelo smo veseli in ponosni, da smo prejeli to pomembno nagrado za ID. Buzz Cargo. Velika hvala žiriji IVOTY in vsem zaposlenim pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila, ki so zaslužni za to, da je ID. Buzz Cargo postal najboljši dostavnik v svojem razredu." Jarlath Sweeney, ki je kot predsednik izbora IVOTY ugledno nagrado podelil v imenu žirije, je čestital: "Ne zgodi se pogosto, da se pojavi popolnoma nov koncept vozila, ki je na trgu takoj deležen tolikšne pozornosti. Čestitke razvojni ekipi znamke Volkswagen Gospodarska vozila za to edinstveno vozilo."

Vir: "Logistra", številka 9-10/2022

 

ID. Buzz Cargo: popolna poslovna električna mobilnost

Miele stavi na ID. Buzz Cargo

Podnebno ozaveščene storitve za stranke

Sodelovanje dveh močnih znamk: podjetji Miele in Volkswagen Gospodarska vozila že od 50. let prejšnjega stoletja povezuje dolgoletno partnerstvo. To se sedaj nadaljuje z individualno predelavo novega popolnoma električnega ID. Buzza Cargo. Neposredno ob začetku prodaje ID. Buzza Cargo je podjetje Miele kot eno prvih podjetij začelo inovativni električni dostavnik uporabljati za elektrifikacijo svojega servisnega voznega parka.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen