ID. Buzz GTX še ni v prodaji.

Elegantna kombinacija moči in udobja

Doživite občutek energične vožnje - z novim modelom ID. Buzz GTX. Izjemno močan elektromotor in serijski štirikolesni pogon 4MOTION mu omogočata, da brez napora vleče do 1,8 tone - najsi bo to vleka konjske prikolice z blatnega pašnika ali oprema za prostočasne aktivnosti za vašo naslednjo pustolovščino. Markantni sprednji del s črno prezračevalno mrežo s satastim vzorcem in novimi elementi dnevnih luči poskrbi za takojšnjo prepoznavnost modela ID. Buzz GTX, k čemur pripomorejo tudi serijski matrični LED-žarometi, ki zagotavljajo odlično vidljivost. Šest barv, vključno z ekskluzivno češnjevo rdečo, poudarja dinamično podobo v kombinaciji s serijskimi 20-palčnimi ali opcijskimi 21-palčnimi platišči. Temni poudarki v notranjosti odražajo športni značaj in s prefinjenimi materiali ustvarjajo sproščeno vzdušje, ki skupaj z izpopolnjenim infotainment sistemom z zaslonom na dotik velikosti 32,77 cm (12,9 palca) zagotavlja, da so vožnje še bolj prijetne. Tako zelo, da najraje sploh ne bi izstopili iz vozila. Če pa že, je za varnejše odpiranje vrat na voljo opcijsko opozorilo ob izstopanju. Elegantna povezava moči in udobja - to velja tudi za ID. Buzz GTX z dolgo medosno razdaljo in do 7 sedeži..

ID. Buzz:

Poraba električne energije: 20,7-24,6 kWh/100 km.

Emisija CO2: 0 g/km.

Simbolični prikaz. 03/2024.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo DMV, 22-odstotni DDV, transportne stroške in upoštevajo DMV z odbitkom in pribitkom DMV v skladu s 6. členom Zakona o DMV. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile izmerjene skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki (trenutno veljavna različica uredbe (ES) 715/2007) v okviru homologacije vozila na osnovi preizkusnega postopka WLTP. Podatki se ne navezujejo na eno samo vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe goriva/elektrike vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Do odstopanja vrednosti porabe, emisij CO2 in dosegov lahko pride zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. pnevmatik, vlečne kljuke, strešnih nosilcev itd.) ter zaradi načina vožnje, hitrosti, uporabe komfortnih/dodatnih porabnikov, zunanje temperature, števila sopotnikov, obteženosti, izbranega voznega profila, topografije idr. Ti faktorji vplivajo na relevantne parametre vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika. Davek na motorna vozila (DMV) in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti emisij CO2 v g/km.  

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Novi ID. Buzz

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen