Meni
Zapri meni
Zapri

Impresum Avtorske pravice/odgovornost

Vse slike, besedila, cene in ostale informacije, prikazane na tej spletni strani, ustrezajo slovenskemu prodajnemu programu znamke Volkswagen v času njegove priprave in predstavljajo neobvezujočo informacijo. Pridržujemo si pravico do kasnejših sprememb. Volkswagen ne prevzema nikakršne odgovornosti za napake. Pridržujemo si pravico do sprememb konstrukcije, opreme in obsega opreme ter do barvnih odstopanj. Vse navedene cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo DMV in DDV.

Program je, vključno z vsemi njegovimi deli, kot so podatki in slike, avtorsko zaščiten. Vsakršna uporaba zunaj ozkih meja zakona o avtorskih pravicah je brez soglasja nedovoljena in kazniva. To velja predvsem za kopiranje, prevajanje, snemanje na mikrofilm in elektronsko obdelavo.

Uporaba slik je dovoljena samo za osebne namene. Družba Volkswagen AG je lastnica številnih zaščitenih blagovnih znamk. Zaščitena so predvsem imena Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION.

Dejstvo, da določeno ime ni navedeno na tem seznamu in/ali v besedilu ni označeno kot blagovna znamka, ne pomeni, da to ime ni zaščitena blagovna znamka in/ali da je njegova uporaba dovoljena brez predhodnega pisnega soglasja družbe Volkswagen AG oz. podjetja Porsche Slovenija.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen