Meni
Zapri meni
Zapri

Multivan 6.1 Cruise

Vožnja v avtomobilu prihodnosti

V Multivanu 6.1 Cruise že danes sedite v avtomobilu prihodnosti: inteligentni asistenčni sistemi imajo zaradi številnih senzorjev pregled nad skoraj vsem.

 

Naredi nepozaben vtis

Inovativni asistenčni sistemi

Asistenčni sistemi – tako avtonomni kot vozilo prihodnosti

Inteligentni asistenčni sistemi Multivana 6.1 Cruise vam pomagajo v skoraj vsaki situaciji. Pri tem imajo številni senzorji pregled nad vsem. Tako asistenca za ohranjanje smeri omogoča npr. sproščeno vožnjo na avtocesti, z asistenco za odparkiranje in sistemom ParkPilot pa sta odhod in prihod še posebej prijetna. Če želite vmes pritisniti na plin in prehitevati, vam asistenčni sistem Side Assist zagotavlja varno menjavanje voznih pasov.

 

Digitalni kombinirani instrument

Povezana vožnja – v pametno prihodnost

V Multivanu 6.1 lahko pobliže spoznate digitalni napredek. Najsodobnejši infotainment sistemi z veliko kapaciteto pomnilnika in digitalni kombinirani instrument s svojim 26-centimetrskim (10,25-palčnim) zaslonom, intenzivnimi barvami ter svetlo in izjemno kontrastno sliko izpolnjujejo še tako visoke zahteve. Voznik lahko digitalni kombinirani instrument upravlja prek zaslona na dotik na infotainment sistemu in prek večfunkcijskega usnjenega volana.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen