Enojni sedeži v potniškem prostoru

Za novo prilagodljivost

  

Sistem vodil

Ravno dno vozila je skupno opremljeno s šestimi robustnimi vodili. V njih lahko vstavite nove enojne sedeže in večfunkcijsko mizico1 ter jih z nekaj potezami varno pritrdite. Mimogrede: če naročite večfunkcijsko mizico, prejmete dolga sredinska vodila1. Tako bo notranjost še bolj prilagodljiva. Zloženo večfunkcijsko mizico je tako mogoče potisniti v prehodno območje med voznikovim in sovoznikovim sedežem ter jo uporabiti kot sredinsko konzolo.

 • Sistem 6 vodil s kratkimi oz. dolgimi1 sredinskimi vodili
 • Trpežne tekstilne talne obloge, ojačane
 • Tla iz plastične mase z videzom lesa, ojačana2

 

Enojni sedeži

Potniški prostor je serijsko opremljen s tremi3 oziroma s petimi4 enojnimi sedeži, obrnjenimi v smeri vožnje. Prvič je za zunanje sedeže na voljo ogrevanje sedežev. Po želji je modele mogoče naročiti tudi kot 6-sedežne izvedbe z opcijskim sedežnim sistemom, kjer so sedeži obrnjeni drug proti drugemu6. Ta vključuje dva sedeža z integriranimi pasovi v drugi sedežni vrsti, ki sta obrnjena v nasprotni smeri vožnje, in dva enojna sedeža v tretji sedežni vrsti, ki sta obrnjena v smeri vožnje.

 • Trije enojni sedeži v smeri vožnje3
 • Pet enojnih sedežev v smeri vožnje4
 • Štirje enojni sedeži: dva sedeža z integriranimi pasovi, obrnjena v nasprotni smeri vožnje, in dva zunanja sedeža, obrnjena v smeri vožnje (opcijski sedežni sistem s postavitvijo drug proti drugemu)
 • Prvič možnost opcijskega ogrevanja sedežev za zunanje sedeže brez integriranih pasov
 • Masa enojnih sedežev: 23 kg do 29 kg, odvisno od tipa in opreme sedeža
 • Enojni sedeži do 25 % lažji kot pri predhodniku
 • Vsi sedeži z možnostjo pomika, zlaganja in odstranjevanja
 • Vsi sedeži s pritrdišči ISOFIX in Top Tether
 • Vsi sedeži z zaznavanjem zasedenosti
 • Vsi sedeži s tritočkovnimi avtomatskimi varnostnimi pasovi
 • Snemljivi in zamenljivi nasloni za roke na notranji strani sedežev v drugi sedežni vrsti5
 •  Opcijska priprava na naslone za roke v tretji sedežni vrsti

 

Prtljažnik

Družine, aktivni športniki in podjetniki - vsi veliko prevažajo. Zato smo potniški prostor v novem Multivanu kot običajno zasnovali zelo prostorno. Glede na to, za katero dolžino vozila se odločite, znaša prostornina prtljažnika v vozilih s panoramskim strešnim oknom do 3.710 l oz. do 4.053 l, pri čemer dolžina prtljažnega prostora znaša 2.425 mm oz. 2.625 mm, izmerjeno od spodnjega robu prtljažnika do sprednjih sedežev. A tudi z vgrajenimi sedeži bo ostalo dovolj prostora za manjše nakupe. Za tretjo sedežno vrsto vam je na voljo vsaj 469 l prtljažnega prostora v kratki in 763 l v dolgi izvedbi.

 • Prostornina prtljažnika - dolžina 1 z običajno streho: 469 l do 3.672 l
 • Prostornina prtljažnika - dolžina 2 z običajno streho: 763 l do 4.005 l
 • Izgradnja sedežev v le nekaj potezah

Serijska oprema za novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Style.

Na voljo samo za dolge izvedbe. Dodatna oprema za doplačilo.

Serijska oprema za novi Multivan.

Serijska oprema za novi Multivan Life, novi Multivan Style in novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan.

Serijska oprema za novi Multivan Life, novi Multivan Style in novi Multivan Energetic.

Sedeži, obrnjeni drug proti drugemu, na voljo samo brez ogrevanja sedežev za zunanje sedeže.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22-odstotni DDV, DMV z odbitkom in pribitkom DMV v skladu s 6. členom Zakona o DMV ter transportnimi stroški. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile zbrane skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Predvsem zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. širših pnevmatik, klimatske naprave, strešnega nosilca itd.) se lahko spremenijo relevantni parametri vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, posledično pa tudi poraba in emisije CO2. Davek na motorna vozila in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti, navedenih v homologaciji za ES. Merodajna vrednost emisij CO₂ za vozila, preizkušena s postopkom WLTP, je kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂v g/km, pri električno-hibridnih vozili z možnostjo zunanjega polnjenja pa ponderirana kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂ v g/km. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani  ali pri pooblaščenih trgovcih.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan je izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da pa bo njegov videz še bolj edinstven, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.