Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan je izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da pa bo njegov videz še bolj edinstven, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Cena od (vklj. z DDV)
45.183,-
Cena od (brez DDV)
37.035,-
Moč motorja (kW)
110 - 150
kW
Moč motorja (PS)
150 - 204
KM
Poraba goriva
6,4 - 9,8
l/100 km
Emisije CO₂
167 - 221
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
2.000
kg

Popolnoma nova zunanjost, a brez dvoma Bulli

Vizualno novi Multivan sledi jasnemu in brezčasnemu dizajnu svojih predhodnikov, a kljub temu na presenetljiv nov način interpretira funkcionalno obliko. Opcijsko klasično dvobarvno lakiranje bo kot pri prvem Bulliju kakovostno poudarjeno z elegantnim kromiranim pasom1, ki se razteza od sprednjega dela do zadka. Širok sprednji del z lakiranim odbijačem in markantno satasto strukturo poudarja stabilno lego novega Multivana. Zaradi nižje višine vozila pa deluje še bolj dinamičen. Seveda pa lahko zunanjo podobo prilagodite svojemu okusu. Pri tem so vam med drugim na voljo dve dolžini vozila, številne barve lakov in nova aluminijasta platišča.

Barve lakov

Več barve v življenju

Novi Multivan je na voljo v enajstih barvah in treh barvnih kombinacijah. Prvič v ponudbi: tri opcijske kovinske barve lakov srednje modra, mono srebrna in energično oranžna ter opcijsko dvobarvno lakiranje globoko črna biserna/fortana rdeča kovinska, srednje modra kovinska/candy bela in mono srebrna/energično oranžna kovinska.

Več o barvah lakov

Platišča in pnevmatike

Zaokrožena ponudba

Poleg barvne sheme odločilno vlogo igra tudi izbira platišč in pnevmatik. Prava kombinacija le-teh novemu Multivanu podarja čisto individualen značaj. Športen, eleganten ali mogočen: v ponudbi enih jeklenih in številnih aluminijastih platišč izberite svoja najljubša.

Več o platiščih in pnevmatikah

Panoramsko strešno okno

Prost pogled navzgor

Prvič je za Multivan na voljo panoramsko strešno okno2. Dvodelno strešno okno se razteza od armaturne plošče do druge sedežne vrste in omogoča prost pogled na sonce, luno in zvezde. Posebna UV-prevleka zmanjšuje toplotno sevanje in ščiti potnike.

 • Okenska površina: 913 mm x 403 mm spredaj in 900/910 mm x 1.284 mm zadaj

 • Višina notranjosti povečana za dodatnih 34 mm na 1.346 mm

 • Zatemnjena stekla z 90-% zatemnitvijo

 • Premaz LowE v lepljenem varnostnem steklu toplotno sevanje zmanjša za 78 %.

Koncept luči

Za boljšo vidljivost in boljšo opaznost

V novem Multivanu so vgrajeni izključno LED-žarometi in zadnje LED-luči. Ena ključnih posebnosti, ki odlikujejo novi Multivan Style, so matrični LED-žarometi IQ.LIGHT3 z avtomatskim uravnavanjem višine svetlobnega snopa in integrirana linijska LED-osvetlitev4 med žarometi.

 • LED-žarometi
 • Matrični LED-žarometi IQ.LIGHT3 in linijska LED-osvetlitev4
 • Funkciji Coming Home in Leaving Home5
 • Zadnje LED-luči
 • Osvetlitev okolice

Več o konceptu luči

Vrata in zadnja dvižna vrata

Udobno vstopanje

Novi Multivan vam odpre vsaka vrata. Nekatera celo avtomatsko. Oboja drsna vrata in zadnja dvižna vrata je na ta način mogoče odkleniti s poklopnim radijskim ključem kar v žepu ali torbici, tako da naredite gib z nogo. To je še posebej praktično, če s polnimi rokami stojite pred vozilom in želite vanj pospraviti svoje nakupe. Pogoj za to je funkcija Easy Open7 v kombinaciji z električnimi drsnimi vrati8 ali električnimi zadnjimi dvižnimi vrati9.

 • Električna drsna vrata8
 • Električna zadnja dvižna vrata9
 • Easy Open in Easy Close7
 • Keyless Start10 in Keyless Advanced11

Več o vratih in zadnjih dvižnih vratih

Poklopna vlečna kljuka

Z avtomatskim pomikom navzven

Novi Multivan je prvič na voljo s poklopno vlečno kljuko12. To lahko udobno odklenete s stikalom v prtljažniku, kljuka pa se nato s pomočjo elektromotorja pomakne navzven. Nato morate kroglasto glavo le še z nogo ali roko narahlo potisniti navzgor, da se zaskoči. Tudi pospravljanje poteka polavtomatsko. Ponovno pritisnete stikalo, kljuka pa se odklene in se s pomočjo elektromotorja poklopi navzdol. Nato je treba kljuko le še z roko ali nogo zasukati pod zadek vozila.

Notranjost, v katero se boste na novo zaljubili

Že od nekdaj so bile notranje vrednote tiste, zaradi katerih je Bulli postal to, kar je danes - eden najbolj priljubljenih družinskih kombijev v svojem razredu. Da bo tudi v prihodnosti ostalo tako, smo notranjost napolnili s številnimi novostmi. Preizkušeno pa smo še malce izboljšali. Posledično je sedma generacija še bolj digitalna, bolj prilagodljiva in še bolj funkcionalna. Vseeno pa bodo tudi zasnova armaturne plošče ter novo sedežno in vozno udobje poskrbeli za to, da boste uživali v prav vsaki vožnji.

Sprednja sedeža

Tukaj se človek z veseljem usede

V novem Multivanu boste sedeli čisto zgoraj. Natančneje: 87,2 cm visoko. S tem je poskrbljeno tako za udobno vstopanje in izstopanje, kot tudi za izjemno dobro preglednost. Tudi vaša glava in noge bodo imeli več prostora. Tega se boste razveselili, predvsem, če potujete na daljših razdaljah ali če morate vsakodnevno pogosto vstopati in izstopati. Novi Multivan pa je še udobnejši tudi v drugih pogledih. Oba sprednja sedeža se popolnoma prilegata vašemu telesu in ju je mogoče nastavljati po višini, dolžini in naklonu. Sedeži v novem Multivanu Life in v novem Multivanu Style so dodatno opremljeni še z udobnimi nasloni za roke in dodatnimi funkcijami.

Več o sprednjih sedežih

Enojni sedeži v potniškem prostoru

Prostor za številne nove možnosti

Notranjost Bullija še nikoli ni bila tako prilagodljiva kot danes. To omogoča dno vozila, ki je prvič v celoti ravno od prve do tretje sedežne vrste, in novi sistem vodil, pri katerem opcijska dolga sredinska vodila13 segajo do prostora med sprednjima sedežema. Nove, do 25 % lažje enojne sedeže je mogoče prilagodljivo pomikati, poklopiti in odstraniti. Tako bo za vas in vaše najdražje nastal dodaten prostor.

Več o enojnih sedežih

Večfunkcijska mizica

Poklopna mizica in sredinska konzola v enem

Novi Multivan nudi večfunkcijsko mizico9, ki si upravičeno zasluži svoje ime. Nobena mizica v Multivanu doslej namreč še ni bila tako prilagodljiva in funkcionalna kot ta. Vstavljena je v sredinski vodili in jo je kot sredinsko konzolo mogoče premikati skozi celotno vozilo ter jo fiksirati med enojnimi sedeži - tudi med voznikovim in sovoznikovim. Tako boste v vozniški kabini pridobili dodatna odlagalna mesta. V potniškem prostoru lahko zgornji del konzole dvignete ter izvlečete obe mizni plošči in ju nato poklopite navzdol. In mizica za malico je pripravljena.

 • Popolnoma nova zasnova
 • Možnost uporabe kot sredinska konzola in kot mizica
 • Dve ločeno poklopni mizni plošči
 • Tri držala za pijačo in en predal zgoraj
 • Velik predal za 1,5-litrske steklenice zadaj
 • Odprt predal spredaj
 • Predali za shranjevanje v notranjosti mizice
 • Inovativen sistem pritrjevanja
Odlagalna mesta in predali

Za red je poskrbljeno

Ni pomembno, koliko otrok se pelje v avtu, v novem Multivanu vedno vlada red. Pijača, sladkarije in igrače. Vodiči, pametni telefoni in prenosni računalniki. Za skoraj vsak predmet obstaja dovolj velik predal ali primerno odlagalno mesto.

 • Zaprt predal na armaturni plošči
 • Sovoznikov predal s ključavnico
 • Veliki predali v sprednjih vratih, med drugim za 1,5-litrske steklenice
 • Pomična sredinska konzola9 s tremi držali za pijačo in tremi predali
 • Poklopni mizici na hrbtni strani naslonjal sprednjih sedežev6
 • Poklopni mizici na hrbtni strani enojnih sedežev v drugi sedežni vrsti14
 • Predali pod zunanjimi enojnimi sedeži v potniškem prostoru
 • Predali in držala za steklenice v stranskih oblogah v potniškem prostoru
Ambientna osvetlitev

Zasije v vaših barvah

Ni pomembno, kakšne volje ste trenutno: večbarvna ambientna osvetlitev s svojimi 30 barvami15 poskrbi za sproščeno, prijetno vzdušje. S skrbno izbranimi razpoloženjskimi osvetlitvami se celotna notranjost v nekaj sekundah odene v tople rumene ali dinamično rdeče tone, lahko pa se v njej poigrajo vse barve mavrice.

 • 10-barvna36 ali 30-barvna15 ambientna osvetlitev
 • LED-letve v voznikovem prostoru in v stranskih oblogah do druge sedežne vrste
Sedežne prevleke in dekorativni elementi

Harmonična usklajenost

V novem Multivanu se boste dobro počutili. Naši notranji oblikovalci so namreč izbrali samo vrhunske materiale in ustvarili dovršene kombinacije. Fino strukturirani dekorativni elementi, opcijske sedežne prevleke iz mehkega usnja in decentna barvna shema poudarjajo prestižni značaj novega Multivana.

Več o sedežnih prevlekah in dekorativnih elementih

Sodobne omrežne povezave: povezljivost in infotainment

Novi Multivan je tako digitaliziran in povezan kot še nikoli. S tem pa tudi pripravljen na sedanji čas. To je še posebej impresivno opazno na armaturni plošči. Poleg individualno nastavljivega digitalnega kombiniranega instrumenta17 in velikega zaslona na dotik na infotainment sistemu (prek katerega lahko nastavite številne funkcije vozila) boste našli še številne druge inovacije: nov, opcijski projicirni sistem, integrirano trgovino In-Car in opcijski vrhunski zvočni sistem Harman Kardon14.

Vrhunski zvočni sistem Harman Kardon

Sliši se odlično

16-kanalni ojačevalnik za ethernet. 14 vrhunskih zvočnikov. Kar 840 W moči. Z opcijskim vrhunskim zvočnim sistemom Harman Kardon14 bo vaš novi Multivan postal posebno zvočno doživetje. Sistem je natančno usklajen z notranjostjo ter razvije poln in hkrati vedno natančno definiran zvok. Akustično fino nastavitev krmili tako imenovani algoritem Fraunhofer Sonamic Panorama. Pri tem ločuje posamezne kanale stereoposnetka in jih enakomerno porazdeljuje po zvočni kulisi v obliki črke U - s tem ustvari privlačno doživetje zvoka in nepopisne trenutke, ob katerih se vam bo naježila koža.

Več o vrhunskem zvočnem sistemu Harman Kardon

Digitalni kombinirani instrument

Serijsko v vsakem novem Multivanu

Na voznikovem sedežu vas pričakuje sodobna tehnika na visoki ravni. Vaš pogled bo tukaj vedno padel na 26,0 cm (10,25 palcev) velik digitalni kombinirani instrument - ne glede na izbrano izvedbo opreme. Digitalni kombinirani instrument je mogoče hitro prilagoditi individualnim željam. Nudi pomembne informacije, najpomembnejše od njih pa je mogoče projicirati neposredno v vidno polje. To omogoča novi opcijski projicirni sistem18.

Več o digitalnem kombiniranem instrumentu

Radio in navigacija

Naj igra glasba

Na elegantni površini 25,4 cm (10 palcev) velikega barvnega zaslona na dotik ne upravljate samo številnih funkcij vozila. Vedno upravljate tudi infotainment sistem najnovejše generacije. Digitalni radio, opcijska hibridna navigacija, izboljšano glasovno upravljanje - vse je mogoče. In vi odločate, kdaj. Sisteme je namreč mogoče popolnoma individualno nadgraditi prek storitve We Upgrade19.

Več o radiu in navigaciji

Vmesnik za mobilni telefon Comfort

Odložite in napolnite

V novem Multivanu se za skoraj vse najde primerno odlagalno mesto ali predal. Tudi za vaš mobilni telefon. Predal neposredno pod sredinskimi zračnimi šobami nudi dovolj prostora. Sem lahko odložite vse uveljavljene pametne telefone in večje različice pro ter jih po želji indukcijsko napolnite ali pa jih z USB-kablom tipa C priključite na infotainment sistem.

 • Funkcija indukcijskega polnjenja
 • Povezava z avtomobilsko anteno, izboljšan sprejem
 • Protizdrsni premaz
 • Dobra dostopnost

Dodatni USB-vmesniki

Večfunkcijski usnjeni volan s prestavnima ročicama

Vaš večfunkcijski krmilni element

Serijski večfunkcijski usnjeni volan nudi prijeten oprijem in omogoča enostavno uporabo različnih funkcij. S tipkami lahko med drugim upravljate radijski oz. navigacijski sistem, mobilni telefon ali tempomat. Poleg tega lahko z večfunkcijskim volanom individualno prilagajate digitalni kombinirani instrument. Z integriranima obvolanskima prestavnima ročicama je mogoče dinamično menjavanje prestav. Opcijsko dobavljivo ogrevanje volana14 poskrbi, da vaše roke tudi pozimi ostanejo prijetno tople.

Glasovno upravljanje

Vse uboga na vaš ukaz

Glasovno upravljanje omogoča, da radio, navigacijski sistem, klimatsko napravo in druge funkcije vozila preprosto krmilite s svojim glasom. Poleg tega je z aplikacijo In-Car21 Amazon Alexa20 mogoče uporabljati dodatne funkcije inteligentne glasovne asistence. Glasovno asistenco zbudite z nagovorom "Hello Volkswagen" in nato govorite naprej. Presenečeni boste, kako dobro vas novi Multivan razume. Možna je celo uporaba prostih formulacij in pogovornih izrazov, fiksni glasovni ukazi niso več potrebni.


V kombinaciji s spletnim glasovnim upravljanjem We Connect Plus22, 23 glasovno upravljanje zmore celo še več. Poleg še boljšega prepoznavanja vašega naravnega govora vam hibridni sistem na primer omogoča spletno iskanje najnovejših posebnih ciljev, navigacijo z intuitivnim vnašanjem ciljev ali preprosto narekovanje SMS-sporočil in elektronske pošte.

VW Connect

Nova digitalna mobilnost

S storitvami iz ponudbe VW Connect22 lahko že danes izkusite popolnoma digitalno mobilnost jutrišnjega dne. Vse kar potrebujete za to, novi Multivan že ima. Vi morate le še aktivirati brezplačne storitve VW Connect. Nato lahko številne funkcije vozila krmilite prek svojega pametnega telefona. Na daljavo lahko na primer z aplikacijo VW Connect preverite, ali ste zaklenili vrata. Ali pa lokacijo svojega parkiranega Bullija najdete kar prek podatkov GPS. Lahko ste prepričani: še nikoli ni bilo tako preprosto vaš Multivan spremeniti v povezano vsestransko vozilo. 

Kratek pregled storitev:

 • Klic ob okvari
 • Parkirna lokacija
 • Avtomatsko javljanje nezgod
 • Status vozila
 • Vrata in luči
 • Poročilo o stanju vozila
 • Podatki o vožnji
 • Načrtovanje servisnih terminov

Več o VW Connect

VW Connect Plus

Še več storitev, še več udobja

Komfortne storitve VW Connect Plus22, 23 dopolnjujejo osnovne storitve VW Connect22 s komponento stalne povezanosti. Navigacijski sistem v realnem času prejema aktualne prometne informacije. Alarmna naprava je povezana z vašim pametnim telefonom. S spletnim upravljanjem prezračevanja mirujočega vozila pa boste lahko v vročih dneh ohladili svoje vozilo, še preden boste vstopili vanj. In kar je najboljše: pri nekaterih različicah infotainment sistema so vam storitve VW Connect Plus22, 23 za omejeno časovno obdobje na voljo brezplačno.

 

Izbira lastnih storitev:

 • Spletne prometne informacije

 • Spletno posodabljanje zemljevidov

 • Spletno glasovno upravljanje24

 • Spletno obvestilo alarmne naprave

 • Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila25

 • Spletno upravljanje prezračevanja mirujočega vozila

 • Pretakanje medijev26

 • Odklepanje in zaklepanje

 • Bencinski servisi in polnilne postaje

In številne druge.

Več o VW Connect Plus

E-mobilnostne storitve

Nove funkcije za novi pogon

Novi Multivan je prvič na voljo kot eHybrid (poraba goriva v l/100 km: kombinirana 1,6-1,5; poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 14,6- 14,5; emisija CO2 v g/km: kombinirana 37- 34).   Ustrezne e-mobilnostne storitve so priložene v obliki paketa VW Connect Plus22, 23. Tako je prek aplikacije VW Connect mogoče natančno nastaviti, kdaj naj bo baterija napolnjena - primerno, prav tako povezano stensko polnilno postajo vam po želji dostavimo kar skupaj z našim polnilnikom ID. Charger27. Poleg tega lahko s svojim pametnim telefonom preverjate napolnjenost baterije in s časovnikom že pred vožnjo nastavite prijetno temperaturo notranjosti - tako ob mrzlih kot ob vročih dneh. E-mobilnostne storitve so sestavni del paketa VW Connect Plus.

Pregled storitev:

 • Časi odhodov (EV)
 • Polnjenje (EV)
 • Klimatiziranje (EV)

Upgrades

Odkrivanje novih funkcij

Tudi po nakupu novega Multivana lahko vozilo nadgradite še z dodatnimi funkcijami. Točno tako, kot vam je to znano z vašega pametnega telefona. Preprosto obiščite spletno trgovino Volkswagen Connect ali trgovino In-Car v infotainment sistemu. Tam najdete funkcije iz ponudbe Upgrades19, ki jih aktivirate in združite s svojim novim Multivanom ter jih nato lahko začnete takoj uporabljati - od ambientne osvetlitve z učinki vizualizacije, prek avtomatskega vklopa/izklopa dolgih luči Light Assist, do aktivacije navigacijske funkcije za infotainment sistem Ready 2 Discover.

Trenutno razpoložljive funkcije za zakup:

 • Glasovno upravljanje (kot funkcija na zahtevo)
 • Navigacija
 • Avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist
 • Ambientna osvetlitev (večbarvna)

Več o Upgrades

Trgovina In-Car

Aplikacije, podatkovni paketi in še veliko več

Trgovino In-Car preprosto prikličete prek infotainment sistema. Obisk se obrestuje. Tukaj boste namreč našli izbrane aplikacije, naročnine in funkcije iz ponudbe Upgrades19, s katerimi boste še izboljšali svoj novi Multivan. Na primer podatkovne pakete z 2 GB, 5 GB ali 25 GB prenosa podatkov mobilnega operaterja Cubic Telecom. Z njimi boste lahko poljubno uporabljali paket storitev Streaming & Internet iz ponudbe VW Connect Plus22, 23, ki vključuje spletni radio, pretakanje medijev in dostopno točko za WLAN. V prihodnosti pa vam bodo za prenos lahko na voljo še druge aplikacije In-Car.

Na voljo v trgovini In-Car:

 • Podatkovni paketi
 • Upgrades19
 • Aplikacije In-Car, npr. Amazon Alexa20

Več o trgovini In-Car

Udobno na poti

Več funkcij

IQ.DRIVE28

Nazaj na pregled

IQ.DRIVE28

Z novim Multivanom bo vaše življenje še preprostejše – predvsem na cesti. V njem vam bodo namreč prvič pomagali inteligentni asistenčni sistemi najnovejše generacije IQ.DRIVE29 je izraz, ki predstavlja vse sisteme, ki komunicirajo med seboj ali z drugimi udeleženci v prometu. Zaznamujejo še en velik korak na poti do avtonomne vožnje.

Parkirni sistemi

Nazaj na pregled

Parkirni sistemi

Parkiranje in odparkiranje je z novim Multivanom čista formalnost. Prikaz okolice iz ptičje perspektive, avtomatizirano obračanje volana in avtomatsko zaviranje: sodobni parkirni sistemi niso le udobni in varni, ampak tudi zahtevne manevre spremenijo v preprosto vajo.

Varnostni sistemi

Nazaj na pregled

Varnostni sistemi

Na novi Multivan se lahko zanesete: k temu pripomorejo tako številni inteligentni asistenčni sistemi kot tudi visoka raven pasivne varnosti, tako za potnike kot tudi za druge udeležence v prometu.

Klimatiziranje

Nazaj na pregled

Klimatiziranje

Ogrevanje, hlajenje, prezračevanje: novi Multivan poskrbi za dobro ozračje. S 3-consko klimatsko napravo Climatronic30 celo prav na vsakem posameznem sedežu. Pogosto se namreč zgodi, da je enemu prevroče, medtem ko drugega mrazi.

Novi časi, nov pogon

Časi se spreminjajo. Z njimi pa tudi pogoni. Zato je Multivan sedaj prvič na voljo kot priključni hibrid (poraba goriva v l/100 km: kombinirana 1,6-1,5; poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 14,6- 14,5; emisija CO2 v g/km: kombinirana 37- 34).  Multivan eHybrid vam s tem nudi najboljše iz dveh svetov: doseg motorja z notranjim zgorevanjem ter lokalno vožnjo brez emisij CO2, ki jo omogoča električno vozilo. Tako boste običajne dnevne vožnje z razdaljo do 49 km31 prevozili popolnoma električno, hkrati pa boste lahko z vključenim motorjem z notranjim zgorevanjem brez težav prevozili tudi daljše razdalje. Seveda so še naprej na voljo tudi že preverjeni motorji TSI32 in TDI33. Tudi ti so bili ponovno izpopolnjeni, tako da so sedaj še bolj učinkoviti in jih odlikuje nizka poraba goriva. Tudi pri menjavanju prestav ubiramo novo pot. Zdaj se vsi prestavni impulzi sprožijo elektronsko prek tehnologije shift-by-wire. Prestavna ročica za menjalnik z dvojno sklopko tako ni več potrebna. Vi pa imate več prostora med sprednjima sedežema.

V teh paketih najdete še več zase

Luči & vidljivost

Prižiganje luči, ugašanje luči, prižiganje brisalcev, ugašanje brisalcev - predvsem v slabem vremenu imate lahko pogosto polne roke dela. S paketom Luči in vidljivost34 to ne bo več vaša naloga - ponuja pa tudi še nekaj drugih zanimivih funkcij.

 • Senzor za dež in osvetljenost
 • Intervalno delovanje brisalcev vetrobranskega stekla
 • Varnostno notranje vzvratno ogledalo z avtomatskim zasenčenjem
 • Dnevne luči z avtomatskim vklopom/izklopom zasenčenih luči
 • Funkciji Coming Home in Leaving Home

 

Paket Easy Open

S paketom Easy Open16 lahko svoj novi Multivan odprete, kot bi ga upravljala nevidna roka. Samo ključ morate imeti v žepu ali v torbici ter nogo podržati pod drsnimi ali zadnjimi dvižnimi vrati. Pa je.

 • Električna drsna vrata s funkcijo Easy-Open
 • Električna zadnja dvižna vrata s funkcijo Easy Open in Easy Close
 • Sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Advanced, brez protivlomnega varovala
 • Osvetlitev okolice v območju zadnjih dvižnih vrat in 30-barvna ambientna osvetlitev

Paket Family

Otroci potrebujejo zaposlitev. Zato paket Family34 združuje izbrane dodatke, ko bodo tudi dolge vožnje po avtocesti spremenili v kratke izlete. Večfunkcijska miza s tremi držali za pijačo, predali pod sedeži in dva koša za odpadke omogočajo dovolj prostora za vse, kar malčki lahko dobijo v roke in kar potrebuje svoje mesto.

 • 2 koša za odpadke
 • Predali pod zunanjimi sedeži v potniškem prostoru
 • Zapiralna asistenca za oboja drsna vrata
 • Drsna okna v obojih drsnih vratih
 • Večfunkcijska mizica/sredinska konzola s 3 držali za pijačo, pomična po celotnem vozilu
 • Zatemnjena stekla v potniškem prostoru, termoizolacijska zasteklitev z zatemnjenimi stekli, 65-% absorpcija svetlobe

Paket Top

Z ekskluzivnim paketom Top34 bo vaš novi Multivan zasijal v popolnoma novi luči. Vsebuje več izjemno privlačnih funkcij, od katerih so nekatere na voljo prvič, na primer panoramsko strešno okno in žarometi IQ.LIGHT.

 • Panoramsko strešno okno (90-% zatemnitev)
 • Matrični LED-žarometi IQ.LIGHT z dnevnimi LED-lučmi
 • Dinamično uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist za matrične LED-žaromete
 • Dnevne luči z avtomatskim vklopom/izklopom zasenčenih luči
 • Funkciji Coming Home in Leaving Home
 • Luči za slabo vreme
 • Dinamično uravnavanje višine svetlobnega snopa, dinamične smerno prilagodljive luči
 • Zatemnjene zadnje LED-luči
 • 3-conska klimatska naprava Air Care Climatronic z dodatno upravljalno enoto v potniškem prostoru
 • Intervalno delovanje brisalcev, senzor za dež za sprednje brisalce
 • Varnostno notranje vzvratno ogledalo z avtomatskim zasenčenjem
 • Senčnika z ogledalom, osvetljena, držalo za parkirne listke na voznikovi strani

Več o novem Multivanu

Pregled

Vse pomembne informacije o novem Multivanu na eni strani.

Več o novem Multivanu

Posebnosti

Odkrijte posebnosti novega Multivana.

Več o posebnostih

Modelske izvedbe

Odkrijte modelske izvedbe Multivana.

Več o modelskih izvedbah

Tehnični podatki

Mere, konfiguracije sedežev, pogoni - vse informacije na enem mestu.

Več o merah in masah

Mediateka

Si želite pogledati še več o novem Multivanu? Potem obiščite našo novo mediateko Multivan.

Mediateka

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.