Koncept luči

Sodobna tehnologija serijsko

LED-žarometi1

 

Večji svetlobni izkoristek pri hkratni nižji porabi energije, predvsem pa višja raven varnosti - to so razlogi, zakaj je vsak Multivan serijsko opremljen z LED-žarometi1. Dodatno jih je mogoče kombinirati z opcijskim avtomatskim vklopom/izklopom dolgih luči Light Assist.

 • Glavni LED-žarometi
 • Dnevne luči z avtomatskim vklopom/izklopom zasenčenih luči

 

Matrični LED-žarometi IQ.LIGHT2 in linijska LED-osvetlitev3

 

Prvič so za Multivan na voljo interaktivni matrični LED-žarometi IQ.LIGHT2. Paket vključuje še dinamično uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist - trajno vključene dolge luči, ki ne slepijo nasproti vozečih udeležencev v prometu - in dinamično smerno prilagodljive luči, ki natančno osvetlijo potek ovinka. Matrične LED-žaromete je poleg tega mogoče kombinirati tudi z linijsko LED-osvetlitvijo3 na sprednjem delu hladilnika.

 • Glavni LED-žarometi
 • Posamično krmiljene svetleče diode z možnostjo individualnega aktiviranja (matrične)
 • Dnevne LED-luči z avtomatskim vklopom/izklopom zasenčenih luči
 • Luči za slabo vreme
 • Prilagodljiva osvetlitev cestišča: dinamične smerno prilagodljive luči, mestne luči, avtocestne luči
 • Dinamično uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist za matrične LED-žaromete
 • Dinamično uravnavanje višine svetlobnega snopa

 

Funkciji Coming Home in Leaving Home4

 

Naj vas vaš novi Multivan pozdravi z igro svetlobe. Takoj ko se približate vozilu in ga odklenete z radijskim daljinskim upravljalnikom, matrični LED-žarometi IQ.Light2 in osvetljeni pokrov hladilnika3 zasijejo v prednastavljenem zaporedju ter vam prijazno pomežiknejo.

 

Zadnje LED-luči

 

Novo oblikovane zadnje LED-luči so nameščene vodoravno in dinamično zaključujejo stransko karakterno linijo na zadku. Njihov vitek dizajn in značilna Volkswagnova svetlobna grafika poudarjata vrhunski videz novega Multivana.

 • Zadnje luči z LED-tehnologijo

 

Osvetlitev okolice

 

Preprosto vstopanje in izstopanje. To omogočata pod zunanjima ogledaloma nameščeni projekcijski lučki, ki osvetljujeta tla v območju sprednjih vrat. Ko odprete zadnja dvižna vrata, pa je osvetljen tudi predel okoli zadka.

 • Osvetlitev okolice v območju vrat s projiciranjem silhuete Multivana3
 • Osvetlitev okolice v območju zadnjih dvižnih vrat3

Serijska oprema za novi Multivan in novi Multivan Life.

Serijska oprema za novi Multivan Style in novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan in novi Multivan Life.

Serijska oprema za novi Multivan Style in novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan Life.

Serijska oprema za novi Multivan Life, novi Multivan Style in novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22-odstotni DDV, DMV z odbitkom in pribitkom DMV v skladu s 6. členom Zakona o DMV ter transportnimi stroški. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile zbrane skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Predvsem zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. širših pnevmatik, klimatske naprave, strešnega nosilca itd.) se lahko spremenijo relevantni parametri vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, posledično pa tudi poraba in emisije CO2. Davek na motorna vozila in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti, navedenih v homologaciji za ES. Merodajna vrednost emisij CO₂ za vozila, preizkušena s postopkom WLTP, je kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂v g/km, pri električno-hibridnih vozili z možnostjo zunanjega polnjenja pa ponderirana kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂ v g/km. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani  ali pri pooblaščenih trgovcih.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan je izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da pa bo njegov videz še bolj edinstven, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.