Sedežne prevleke in dekorativni elementi

Ko se udobje sreča z dizajnom

  

Sedežne prevleke

Glede na izbrano izvedbo opreme so sedeži v vašem novem Multivanu serijsko oblečeni v trpežno tkanino ali v fin mikrovelur. Na voljo pa so tudi visokokakovostne usnjene sedežne prevleke.

  • Tkanina Bright Dots v barvni kombinaciji Raven-Sandwick1
  • Tkanina Ribella v barvni kombinaciji Raven-Sandwick2
  • Mikrotkanina ArtVelours v barvni kombinaciji Raven-Sandwick3
  • Usnje Savona v barvni kombinaciji Raven-Sandwick4

 

Dekorativni elementi

Vsaka izvedba opreme ima svoje dekorativne elemente. Edina izjema: za novi Multivan Style so po želji na voljo tudi dekorativne letve iz novega Multivana Life. Dekorativni elementi se raztezajo od armaturne plošče v voznikovem prostoru v stranski del in prek vrat do potniškega prostora.

  • Dekorativni elementi Scale Light Grey1
  • Dekorativni elementi Dark Silver Brushed5
  • Dekorativni elementi Dark Woodgrain Optic6
  • Dekorativni elementi Metal Grid7

 

Barve notranjosti

Spodnji del armaturne plošče in zgornji del stranskih oblog se ponašata s svetlo peščeno bež barvo Sandwick. Na spodnjem delu stranskih oblog in zgornjem delu prostostoječe armaturne plošče pa je kontrastno uporabljena temnejša barva Raven.

Serijska oprema za novi Multivan.

Serijska oprema za novi Multivan Life in novi Multivan Energetic.

Sredinski deli iz mikrovelurja. Stranice sedežev v videzu gladkega usnja. Serijska oprema za novi Multivan Style. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan Life in novi Multivan Energetic.

Perforirano v kombinaciji s sedeži ergoComfort. Sredinski deli sedežev iz usnja. Stranice sedežev v videzu gladkega usnja. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan Life, novi Multivan Style in novi Multivan Energetic.

Serijska oprema za novi Multivan Life. Dodatna oprema brez doplačila za novi Multivan Style.

Serijska oprema za novi Multivan Style.

Serijska oprema za novi Multivan Energetic.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22-odstotni DDV, DMV z odbitkom in pribitkom DMV v skladu s 6. členom Zakona o DMV ter transportnimi stroški. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile zbrane skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Predvsem zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. širših pnevmatik, klimatske naprave, strešnega nosilca itd.) se lahko spremenijo relevantni parametri vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, posledično pa tudi poraba in emisije CO2. Davek na motorna vozila in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti, navedenih v homologaciji za ES. Merodajna vrednost emisij CO₂ za vozila, preizkušena s postopkom WLTP, je kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂v g/km, pri električno-hibridnih vozili z možnostjo zunanjega polnjenja pa ponderirana kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂ v g/km. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani  ali pri pooblaščenih trgovcih.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan je izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da pa bo njegov videz še bolj edinstven, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.