Sprednja sedeža

Udobno sedenje na potovanjih

  

Nasloni za roke in električna ledvena opora1

V Multivanu Life in v novem Multivanu Style je vsak od obeh sprednjih sedežev opremljen z dvema poklopnima naslonoma za roke in električno ledveno oporo.1 Oba sedeža imata poleg tega na naslonjalu sedeža stabilno poklopno mizico.

 • Nasloni za roke za voznikov in sovoznikov sedež
 • Električno 4-smerno nastavljiva ledvena opora
 • Ročno 8-smerno nastavljanje: dolžina in višina sedeža, naklon naslonjala, 2-smerno nastavljiv vzglavnik
 • Naslonjali sedežev s poklopnima mizicama za drugo sedežno vrsto

 

Električno ogrevanje sedežev2

Električno ogrevanje sedežev je na velikem zaslonu na dotik mogoče aktivirati in brezstopenjsko nastavljati ločeno za voznikov in sovoznikov sedež.2

 • Možnost vklopa za vsak sprednji sedež posebej
 • Brezstopenjsko uravnavanje
 • Upravljanje prek zaslona na dotik

 

Opcijski sedeži ergoComfort (AGR)

Ohranjajte zdrav hrbet tudi na dolgih potovanjih. Ergonomska 18-smerno nastavljiva komfortna sedeža, odlikovana s pečatom kakovosti združenja AGR3, nudita številne električne možnosti nastavljanja, za voznika pa dodatno še pomnilniško in masažno funkcijo. Tako boste do cilja prispeli še bolj sproščeno.

 • Ergonomična sedeža za voznika in sovoznika

 • Električno 12-smerno nastavljanje: dolžina, višina in naklon sedeža, naklon naslonjala, 4-smerno nastavljiva ledvena opora

 • Ročno 6-smerno nastavljanje: globina sedeža, 4-smerno nastavljiv vzglavnik

 • Pomnilniška funkcija za voznikov sedež

 • Masažna funkcija za voznikov sedež

 • Pečat kakovosti združenja za zdrav hrbet AGR3

Serijska oprema za novi Multivan Life, novi Multivan Style in novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan.

Serijska oprema za novi Multivan Style. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Energetic.

Zvezno združenje nemških šol za hrbet ("Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V.") in Forum Zdrav hrbet - boljše življenje ("Forum Gesunder Rücken - besser leben e.V.") sta sedežu ergoComfort 11.06.2020 podelila pečat kakovosti AGR.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22-odstotni DDV, DMV z odbitkom in pribitkom DMV v skladu s 6. členom Zakona o DMV ter transportnimi stroški. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile zbrane skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Predvsem zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. širših pnevmatik, klimatske naprave, strešnega nosilca itd.) se lahko spremenijo relevantni parametri vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, posledično pa tudi poraba in emisije CO2. Davek na motorna vozila in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti, navedenih v homologaciji za ES. Merodajna vrednost emisij CO₂ za vozila, preizkušena s postopkom WLTP, je kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂v g/km, pri električno-hibridnih vozili z možnostjo zunanjega polnjenja pa ponderirana kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂ v g/km. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani  ali pri pooblaščenih trgovcih.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan je izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da pa bo njegov videz še bolj edinstven, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.