Vrata in zadnja dvižna vrata

Udobno vstopanje

  

Električna drsna vrata1

Z Multivanom bo vstopanje in izstopanje še posebej preprosto. Prvič so vsi modeli opremljeni z dvojimi drsnimi vrati, ki jih pri Multivanu Style avtomatsko odpira in zapira tihi elektromotor. Rahel poteg za vratno kljuko, pritisk na tipko na poklopnem radijskem ključu ali na upravljalni enoti na armaturni plošči zadostuje, da se vrata začnejo premikati. Zapiranje na zadnjih centimetrih prevzame avtomatska zapiralna asistenca. Drsna vrata nežno vodi v zaklep, da se vrata varno zaskočijo. Če med vrati stoji oseba, funkcija omejitve sile zapiranja pravočasno prekine zapiranje vrat.

  • Serijska oprema za Multivan: dvoja lahkopomična mehanska drsna vrata
  • Serijska oprema za Multivan Life: dvoja lahkopomična mehanska drsna vrata z zapiralno asistenco
  • Serijska oprema za Multivan Style: dvoja električna drsna vrata z zapiralno asistenco

 

Električna zadnja dvižna vrata2

Kdor je enkrat imel Multivan z električnimi zadnjimi dvižnimi vrati2, ne bo več želel pogrešati tega udobja. Robustna vrata na koncu vozila je pri novem Multivanu mogoče odpirati bodisi s pritiskom na tipko na armaturni plošči bodisi avtomatsko z radijskim ključem. Inteligentni senzorji lahko prekinejo postopek, preden se vrata dotaknejo ovire. To predstavlja prednost predvsem v parkirnih situacijah z malo prostora. Po natovarjanju lahko prtljažnik prav tako preprosto tudi zaprete. Temu je namenjena dodatna tipka v notranji oblogi zadnjih dvižnih vrat. Zapiralna asistenca3 poskrbi, da se zadnja dvižna vrata varno zaskočijo.

 

Easy Open4 in Easy Close5

Novi Multivan je po želji opremljen s funkcijo Easy Open4. Prvič v modelski seriji je z njo odpiranje električnih drsnih vrat1 možno z upravljanjem z gestami. Vse, kar morate storiti, je, da postavite nogo pod senzor za komfortno odpiranje, počakate, da se vrata samodejno odprejo, in nato sproščeno vstopite v vozilo. Seveda je funkcija Easy Open/Easy Close5 na voljo tudi za električna zadnja dvižna vrata2. Tako vam ne bo več treba odložiti prtljage in nakupov, ker bi iskali ključe. Zadošča že, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila, in električna zadnja dvižna vrata se avtomatsko odprejo.

  • Funkcija Easy Open4 za električna drsna vrata1
  • Funkcija Easy Open in Easy Close5 za električna zadnja dvižna vrata2

 

Keyless Start6 in Keyless Advanced7

  • Sistem za zagon brez ključa Keyless Start6: centralno zaklepanje v novem Multivanu lahko udobno upravljate prek enega od obeh poklopnih radijskih ključev ali prek notranjih stikal. S serijskim sistemom Keyless Start lahko ključ ob zagonu motorja in med vožnjo pustite kar v žepu ali v torbici. Če novi Multivan uporablja več voznikov, je mogoče po želji naročiti tudi še dva dodatna poklopna radijska ključa. Opcijsko je centralno zaklepanje mogoče dodatno kombinirati še s protivlomnim varovalom8,9, ki preprečuje odpiranje vrat z notranje strani, na primer ob razbitju stekla, in lahko prepreči krajo vozila.

  • Sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Advanced7: prihranite si iskanje avtomobilskega ključa. Ta lahko ostane v žepu ali torbici, medtem ko vam odklepanje vrat in vžig motorja omogoča sistem za avtomatski dostop in zagon. Sistem Keyless Advanced zazna, ko je lastnik ključa v bližini, in odklene vrata, takoj ko lastnik povleče vratno kljuko. V kombinaciji s funkcijo Easy Open10 je električna drsna vrata1 in električna zadnja dvižna vrata2 mogoče odpreti celo z gibom z nogo. Sistem je na voljo z dvema ali po želji s štirimi poklopnimi radijskimi ključi in ga je mogoče opcijsko opremiti s protivlomnim varovalom9.

Serijska oprema za novi Multivan Style. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Energetic.

Serijska oprema za novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Style.

Zapiralna asistenca je na voljo tudi za mehanska zadnja dvižna vrata.

Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life, novi Multivan Style in za novi Multivan Energetic. Na voljo samo v kombinaciji z električnimi drsnimi vrati (Easy Open).

Serijska oprema za novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Style.

Serijska oprema (brez protivlomnega varovala) za novi Multivan in novi Multivan Life. Serijska oprema (s protivlomnim varovalom) za novi Multivan Style.

Serijska oprema (brez protivlomnega varovala vrata) za novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Style.

Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan in novi Multivan Life.

Na voljo samo v kombinaciji z alarmno napravo.

Serijska oprema za novi Multivan Energetic. Dodatna oprema za doplačilo za novi Multivan, novi Multivan Life in novi Multivan Style. Na voljo samo v kombinaciji z električnimi drsnimi vrati ali električnimi zadnjimi dvižnimi vrati (Easy Open/Easy Close).

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22-odstotni DDV, DMV z odbitkom in pribitkom DMV v skladu s 6. členom Zakona o DMV ter transportnimi stroški. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile zbrane skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Predvsem zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. širših pnevmatik, klimatske naprave, strešnega nosilca itd.) se lahko spremenijo relevantni parametri vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, posledično pa tudi poraba in emisije CO2. Davek na motorna vozila in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti, navedenih v homologaciji za ES. Merodajna vrednost emisij CO₂ za vozila, preizkušena s postopkom WLTP, je kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂v g/km, pri električno-hibridnih vozili z možnostjo zunanjega polnjenja pa ponderirana kombinirana vrednost WLTP emisij CO₂ v g/km. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani  ali pri pooblaščenih trgovcih.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan Oprema in paketi

Novi Multivan je izjemno prilagodljivo in vsestransko uporabno vozilo. Da pa bo njegov videz še bolj edinstven, so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.