Novi Amarok | Tehnični podatki

Novi Amarok Aventura 3.0 TDI 4M Aut.

Automatik 10 St.
Najvišja hitrost
km/h
190
Največja moč
kW / KM
177 / 241

Splošne informacije

Oblika karoserije
Pickup
Vrata
4

Motorji & pogon

Gorivo
Dizel
Moč
177 / 241
kW / PS
Gibna prostornina
2.993
ccm
Število valjev
6
Pogon
Štirikolesni pogon
Menjalnik
Automatik 10 St.
Najvišja hitrost
190
km/h
Doseg, kombinirano
km
Zvok delovanja
71
dB

Mase & obremenitve

Dovoljena skupna masa
3.300
kg
Masa praznega vozila
2.434
kg
Nosilnost do
866
kg
Dovoljena osna obremenitev, spredaj
1.490
kg
Dovoljena osna obremenitev, zadaj
1.900
kg
Dovoljena masa prikolice z zavorami (pri največ 12 % vzponu)
3.500
kg
Dovoljena masa prikolice, brez zavor
750
kg
Dovoljena masa pri 12 % vzponu
4.050
kg
Dovoljena oporna obremenitev
210
kg

Mere & dimenzije

Dolžina brez kljuke
5.362
mm
Širina brez ogledal
1.917
mm
Višina brez strešnih nosilcev
1.884
mm
Kolotek
3.270
mm

Vrednosti porabe in emisij

emisijski standard
6 EA
Dušikov oksid (NOx)
0,0257
g/km
Poraba goriva, kombinirana
10,2 - 10,6
l/100km
Emisije CO₂
266 - 277
g/km

Dejanska masa vključuje maso vozila z najmanj 90-odstotno napolnjenimi rezervoarji (gorivo, voda itd.) ter maso voznika (75 kg) in maso posebne/dodatne opreme, vključene v serijsko opremo vozila. Pozor: upoštevajte, da so to začasne vrednosti, ki služijo za orientacijo. Dejanske vrednosti v skladu s potrdilom o skladnosti (COC) lahko odstopajo do 5 % oz. vozilo ima lahko do 5 % večjo dejansko maso, zaradi česar se nosilnost ustrezno zmanjša.

Pri navedbah gre za tehnične podatke, ki so bili izračunani/izmerjeni v okviru konfiguracije na osnovi predhodnih podatkov za motorno vozilo. Ni izključeno, da med proizvodnim procesom ne bo prišlo do odstopanj od teh vrednosti in da posledično vrednosti, izračunane/izmerjene v okviru konfiguracije na osnovi predhodnih podatkov, ne bodo ustrezale vrednostim dobavljenega motornega vozila.

Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Vse bruto cene so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene, ki vključujejo 22-odstotni DDV. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Navedene vrednosti porabe in emisij so bile zbrane skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. S 1. septembrom 2018 je postopek WLTP nadomestil Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe in emisij CO2, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Na določanje porabe in emisij CO2 posameznega vozila poleg njegove učinkovitosti porabe vplivajo tudi način vožnje, cestišče in drugi netehnični dejavniki. Predvsem zaradi dodatne in dopolnilne opreme (npr. širših pnevmatik, klimatske naprave, strešnega nosilca itd.) se lahko spremenijo relevantni parametri vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, posledično pa tudi poraba in emisije CO2. Davek na motorna vozila in bonitete se izračunajo na podlagi vrednosti, navedenih v homologaciji za ES. Merodajna vrednost emisij CO2 za vozila, preizkušena s postopkom WLTP, je kombinirana vrednost emisij CO2 v g/km po kriterijih WLTP, pri električnih hibridnih vozili z možnostjo zunanjega polnjenja pa ponderirana kombinirana vrednost emisij CO2 v g/km po kriterijih WLTP. Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani www.vw-gospodarska.si/wltp ali pri pooblaščenih trgovcih.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Že v prodaji:
Novi Amarok

To je Amarok.
Novi pickup znamke Volkswagen Gospodarska vozila.

To je Amarok.
Novi pickup znamke Volkswagen Gospodarska vozila.

Že v prodaji:
Novi Amarok

To je Amarok.
Novi pickup znamke Volkswagen Gospodarska vozila.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen