Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Super Crafter

Izredna priložnost za nova naročila vozil Crafter do konca leta

Za nova naročila  izvedenk Crafter1  je v osnovno opremo vozila vključeno tovarniško podaljšano jamstvo :

5 let do maksimalno 200.000 prevoženih kilometrov*

 

Druga atraktivna ponudba pa se nanaša na 4 modelske izvedenke2

Furgon/Krpan 35 L3 103kW AUT

Furgon/Krpan 35 L4 103kW AUT

Šasija/Keson dv. kabina 35 L3 103kW AUT 

Šasija/Keson dv. kabina 35 L4 103kW AUT

Za omejeno količino naštetih izvedenk velja enaka maloprodajna cena kot za modele za ročnim menjalnikom.

 

*Porsche Slovenija d.o.o. lastnikom omejene količine akcijskih vozil VW Crafter nudi naslednjo garancijo in podaljšano jamstvo:

• za obdobje 1. in 2. leta po predaji vozila: garancijo za brezhibno delovanje vozila skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov in Garancijskim listom;

• za obdobje 3., 4. in 5. leta ali do 200.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej, po predaji vozila (koda EJ8): tovarniško Jamstvo Porsche Slovenija skladno z in pod garancijskimi pogoji proizvajalca VW gospodarska vozila.

 

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen