Meni
Zapri meni
Zapri

Originalni blažilniki Volkswagen

Originalni Volkswagnovi blažilniki

Volkswagnovi originalni blažilniki so natančno prilagojeni vašemu Volkswagnu in njegovi masi. Poleg tega so usklajeni z vsemi elektronskimi varnostnimi sistemi ter z vsemi ostalimi komponentami podvozja. Volkswagnovi originalni blažilniki izpolnjujejo vse te zahteve. S popolno usklajenostjo vseh originalnih delov sta zagotovljena najvišja raven varnosti in užitek v vožnji.

Prepričljive prednosti

  • Originalni Volkswagnovi blažilniki preprečujejo prekomerno obremenitev posameznih komponent podvozja in predčasno obrabo, npr. pnevmatik. Tako se boste izognili nepotrebnim nadaljnjim stroškom.
  • Originalni Volkswagnovi blažilniki z odlično stabilnostjo v ovinkih in zanesljivo vodljivostjo brez težav izravnavajo različne obremenitve podvozja, ki nastajajo na primer med vožnjo skozi ovinke.
  • Poleg tega se originalni Volkswagnovi blažilniki suvereno odzivajo na vse neravnine na cestišču in s hitro absorpcijo nihajne energije zagotavljajo optimalni stik s cestiščem. Predvsem pa originalni Volkswagnovi blažilniki pri zaviranju z maksimalno močjo zagotavljajo, da vozilo ohrani želeno smer vožnje. Ne glede na število sopotnikov, natovorjenost in priklopno obremenitev se ne zgodi, da bi vozilo izgubilo stik s cestiščem.
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen