Meni
Zapri meni
Zapri

Volkswagnovi originalni korekturni svinčniki in pršila

Zlasti sprednji del vozila – podaljšan spodnji del odbijača in sprednji del pokrova motornega prostora – med vožnjo pogosto zadenejo manjši ali večji delci, predvsem kamenčki. Pri tem običajno nastanejo le manjše poškodbe, občasno pa v laku nastanejo tudi vdolbinice, ki so opaznejše. Pri tovrstnih poškodbah odločitev za profesionalno popravilo ni gospodarna. Po drugi strani iz poškodovanega sloja laka sčasoma lahko nastane večja poškodba. To lahko na preprost način preprečite s korekturnim svinčnikom ali pršilom (za popravilo večjih poškodovanih mest).

Korekturni svinčniki za samostojna popravila laka

Originalni korekturni svinčniki so na voljo v vseh običajnih Volkswagnovih barvah lakov - tudi za starejše modele vozil. Originalni Volkswagnovi korekturni svinčniki in pršila so pri večini aktualnih barv lakov na voljo v kompletu.

Kajti če je lak nanesen v dveh slojih, je treba na enak način izvesti tudi popravilo. Pri dvoslojnih lakih, kot so kovinski in biserni laki, pa tudi pri številnih univerzalnih lakih barvo določa spodnji sloj (včasih tudi sloji), medtem ko sijaj in zaščito pred vremenskimi vplivi zagotavlja sloj transparentnega laka.

Originalni Volkswagnovi korekturni svinčniki in pršila so na voljo pri Volkswagnovih partnerjih.

Sicer pa se na izbranega Volkswagnovega partnerja seveda lahko obrnete tudi v primeru, ko je na vašem vozilu treba popraviti večje poškodbe laka.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen