Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Metlice brisalcev

 

Volkswagnove originalne metlice brisalcev

Nenehne raziskave in razvoj, inteligentno oblikovanje, kakovostni materiali in vrhunska izdelava zagotavljajo optimalno funkcionalnost in s tem aktivno prispevajo k varnosti v cestnem prometu. Ti izdelki so pogosto podcenjeni, vendar v veliki meri prispevajo k vaši varnosti. Neodvisna organizacija DEKRA Certification GmbH je Volkswagnove originalne aerodinamične brisalce preizkusila na trimesečnem primerjalnem testu. Brisalce je primerjala s petimi tipi brisalcev s ploskimi metlicami drugih ponudnikov. To so bili aerodinamični brisalci proizvajalcev Bosch, SWF, Champion, Cartrend in Würth. V sklopu testiranj so bili Volkswagnovi originalni aerodinamični brisalci in konkurenčni produkti izpostavljeni najbolj neugodnim pogojem. Med drugim so morali opraviti 150.000 ciklusov brisanja, prestati temperaturne razlike v razponu 100 stopinj in udarce ob vetrobransko steklo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen