Menü schließen

Okolje in tehnika Tehnične informacije

 

Literatura

V navodilih za popravila je po korakih opisano izvajanje del na vozilih. Poleg tega so v električnih shemah prikazani električni priključki in kabelske povezave, na voljo pa so tudi informacije, katero specialno orodje in oprema so potrebni pri posameznih delih.

Družba Volkswagen AG omogoča dostop do literature prek spletnega portala erWin (portal z elektronskimi servisnimi informacijami). Na tem portalu so vam enostavno in po ugodnih cenah na voljo želeni sklopi literature za posamezna vozila.

Postopek in obračunavanje vodi neposredno družba Volkswagen AG.

» Spletni portal erWin

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na elektronski naslov podpora.strankam(kwfat)porsche(kwfdot)si

Orodja

V navodilih za popravila je pri posameznih delovnih korakih navedeno, katera specialna orodja in oprema so potrebni, vključno s kataloško številko.
Podrobne opise posameznih orodij lahko na portalu erWin s pomočjo kataloške številke najdete v rubriki »Oprema za servisne delavnice«.

Na osnovi kataloške številke lahko naročite orodje pri družbi Porsche Slovenija d.o.o. ali s pomočjo pripravljenega obrazca brez vsakršnih obveznosti preverite cene.

» Oprema za servisne delavnice na portalu erWin

» Obrazec za informacije o ceni ali naročilo


V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na elektronski naslov podpora.strankam(kwfat)porsche(kwfdot)si

Usposabljanje

Servisno svetovanje ter strokovno izvajanje popravil in strokovno vzdrževanje Volkswagnovih vozil so naloge, ki zahtevajo stalno usposabljanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Podjetje Porsche Slovenija d.o.o. zato nenehno pripravlja ustrezne seminarje.

Na elektronskem naslovu podpora.strankam(kwfat)porsche(kwfdot)si lahko brezplačno naročite program usposabljanj. Skupaj s programom boste prejeli tudi informacije o stroških udeležbe na posameznih seminarjih ter informacije o možnostih rezervacije.

Servisna pogodba

Svojo prošnjo naslovite na:

Porsche Slovenija d.o.o.
Generalni uvoznik in zastopnik za vozila znamke Volkswagen
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana
info(kwfat)vw-gospodarska(kwfdot)si

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team