Menü schließen

Popravila in vzdrževanje Karoserija in lak

Popravila in vzdrževanje Karoserija in lak

Želimo vam srečno vožnjo.

In upamo, da boste na cilj vedno prispeli brez kakršnihkoli neprijetnosti. Če pa se bo vendarle kdaj zgodilo, da bo vaše vozilo dobilo kakšno prasko, vdrtino ali izboklino, je najbolje, da se kar takoj obrnete na naš servis. Natančno si bomo ogledali poškodbo, se z vami pogovorili o različnih možnostih popravila in vam pripravili zavezujoč predračun stroškov.

S strokovno nego, ki vam je zagotovljena na Volkswagnovih servisih, bo vaše vozilo dlje časa ostalo lepo in lak bo optimalno zaščiten. Z rednim poliranjem in strokovnim konzerviranjem bo lak vašega vozila dolga leta sijal kot nov.

Udarci kamnov, praske in manjše poškodbe laka, npr. na robovih, so idealna podlaga za pojav korozije. Preden ta razširi svoj uničujoči učinek, se zato obrnite na izbrani Volkswagnov servis. Seveda je Volkswagnov servis pravi naslov tudi v primerih, ko je vozilo huje poškodovano. Naši odlično izurjeni sodelavci bodo s specialnim orodjem in tehniko strokovno popravili vaše vozilo. Na koncu bodo v lakirnih kabinah v različnih slojih skrbno nanesli lak, da bo vaš jekleni konjiček spet videti kot nov.

Popravilo poškodb karoserije in laka na Volkswagnovih servisih

  • strokovno opravljena karoserijska in ličarska dela
  • najsodobnejša tehnična oprema
  • uporaba izključno originalnih delov® Volkswagen
  • cenovno ugodna popravila poškodb stekla in plastičnih delov
  • ureditev celotnega škodnega postopka z zavarovalnico
  • 24-mesečno jamstvo za opravljena dela in originalne dele Volkswagen®
  • upoštevanje najsodobnejših okoljevarstvenih standardov pri predelavi in odstranjevanju odpadnih snovi
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team