We Connect

Prav posebna povezava

 

S storitvami Volkswagen We Connect je vožnja z avtomobilom še bolj digitalna in povezana ter udobnejša. Številne storitve vam omogočajo hiter dostop do Transporterja 6.1 - popolnoma enostavno prek vašega pametnega telefona. Srce je aplikacija We Connect. Z njo lahko aktivirate We Connect, izberete svoj želeni paket in se povežete z vozilom - Transporter 6.1 je zaradi integrirane SIM-kartice1 namreč že na spletu.

 

Več

We Connect osnovni in  Plus-paket

Brezplačni We Connect osnovni paket nudi podatke o vozilu, uporabna orodja za načrtovanje servisnega termin, in avtomatski klic v sili. S Plus paketom pa so vam na voljo še mnoge dodatne storitve

Online-obvestilo o kraji v We Connect Plus paketu

Online alarm takoj pošlje obvestilo o poskusu vloma v avtomobil na vaš mobilni telefon.

Online-prometne informacije v We Connect Plus paketu

Online-prometne informacije vam pokažejo, glede na trenutno prometno situacijo, najhitrejšo pot k naslednjem cilju.

Iskanje parkirnega vozila v osnovnem We Connect paketu

Funkcija vam na pametnem telefonu pokaže, kje ste pustili vaše vozili in kako hitro boste tam.

Brezžični App-Connect

Enostavno prenesite aplikacije iz vašega telefona na zaslon vašega infotaiment sistema.

Online ogrevanje vozila v We Connect Plus paketu (brez slike)

Zaženite ali sprogramirajte ogrevane mirujočega vozila ali prezračevanje enostavno preko vašega pametnega telefona.

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Transporter 6.1 furgon

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen