Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Transporter 6.1
Furgon

 

Kos vsem transportnim nalogam

Pred 70 leti je predstavljal rešitev za manjše transportne naloge. Danes pa Transporter 6.1 furgon zmore več kot kdajkoli doslej. Z izredno veliko višino tovornega prostora, obilo prostora in sodobnimi asistenčnimi sistemi zagotavlja, da se s svojo ekipo in kopico materiala vsak dan udobno in varno pripeljete na delo.

Naredi nepozaben vtis

Notranjost 6.1

Tudi ob napornih dnevih lahko ostanete sproščeni

Vsak dan skrbite za to, da kopica materiala in še vsa vaša ekipa prispejo od točke A do točke B - Transporter 6.1 pa ima nalogo, da pri tem kar najbolje skrbi za vas. Ergonomsko voznikovo delovno mesto, brezstopenjsko nastavljiv volan in voznikov sedež, čvrsto komfortno oblazinjenje in novo oblikovana armaturna plošča zagotavljajo kar najvišjo raven udobja. Zaradi izvrstnega pregleda nad okolico boste tudi v vrvežu mestnih središč ali na nepreglednih gradbiščih zlahka imeli vse pod nadzorom. Na parkirišču pa se bo vaš Transporter v hipu lahko spremenil v mobilno pisarno.

Tehnologija 6.1

Vse pod nadzorom

Bodite optimalno pripravljeni na vsako nalogo: storitve We Connect1 vam omogočajo, da ste nenehno seznanjeni z vsemi potrebnimi informacijami - v službenem in prostem času. Kombinirani instrument Premium pri tem zagotavlja popoln pregled, navigacijski sistem Discover Media pa vas zanesljivo pripelje do vsakega cilja.

Več informacij

Komfortne posebnosti 6.1

Udobno se namestite

Obsežna in občutno bogatejša serijska oprema ter komfortne opcije skrbijo za preprosto upravljanje. Tako lahko vsak delovni dan uživate za volanom.

Vozna dinamika 6.1

Ne ustavijo ga niti težki izzivi

Sodobno motorno tehnologijo BlueMotion Technology v Transporterju 6.1 zaznamujejo moč, prožnost in varčnost. Poleg tega opcijski štirikolesni pogon 4MOTION in 100-odstotna mehanska zapora diferenciala za zadnjo premo poskrbita, da lahko izpeljete domala vsako nalogo - v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG celo brez prekinitev v prenosu pogonske moči.

Asistenčni sistemi 6.1

Vsak dan sproščeno na pot

Vozniki, ki so nenehno na poti, morajo biti kos najrazličnejšim vremenskim in prometnim situacijam. Še dobro, da jim v Transporterju 6.1 pri tem stoji ob strani vrsta praktičnih pomočnikov.

Več informacij

Naj vam Transporter 6.1 da navdih

Start Video

E-novice 6.1

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o Transporterju 6.1.