Meni
Zapri meni
Zapri

Transporter 6.1
kombi

Tisti, ki da vse od sebe

 Transporter kombi že od leta 1950 prepriča s sedežnimi vrstami, ki jih je mogoče enostavno izgraditi. Zato ga lahko preprosto spremenimo iz vozila za profesionalni prevoz potnikov v vozilo za prevoz tovora. Prilagodljiva notranjost in številne sedežne kombinacije nudijo rešitev za domala vsako situacijo. 

 

Ustvarite si svojo sliko o Transporter 6.1 kombiju

Izvedbe

Naredi nepozaben vtis

Izjemno prilagodljiv

Tako raznolik kot vaš vsakdan

Več voženj. Več obremenitev. Več nalog. Transporter kombi ima prave lastnosti za vse našteto. Ker ima v notranjosti veliko prostora za glavo, se boste na vseh sedežnih mestih počutili enako udobno. Poleg tega je zaradi sedežnih klopi in sedežev, ki jih je mogoče hitro odstraniti, pripravljen tudi na velike transportne naloge.

 

  • Prostor za do devet oseb
  • Številne sedežne kombinacije
  • Funkcija Easy Entry na obeh straneh - če ima vozilo dvoje drsnih vrat
  • Vsa naslonjala so vodoravno zložljiva
  • Trpežne sedežne prevleke
Robustna notranjost

Prilagojen za najtežje naloge

Kdor opravlja resnično težka dela, ne sme biti občutljiv na prah, blato, barvo ali ostružke. Zato notranjost Transporter kombija prenese marsikaj: sedežne prevleke so še posebej neobčutljive za umazanijo, poleg tega pa so armaturna plošča ter obloge vrat, stranic in sedežnih podnožij zasnovane v temni antracitni barvi.

 

Najsodobnejši asistenčni sistemi

Bolj sproščeno na poti

Na nepreglednih gradbiščih, ozkih ulicah v naselju ali ob sunkih vetra na avtocesti: ko pride do zahtevnejših situacij, vam v Transporter 6.1 kombiju na pomoč priskočijo številni inovativni asistenčni in varnostni sistemi. Tako bo vožnja do cilja udobna in bolj sproščena.

 

Drsna vrata

Hitro vstopite in izstopite

Drsna vrata s svojo efektivno širino odpiranja, ki znaša 1.017 mm1 2, zagotavljajo več udobja pri vstopanju.

 

Prilagodljivi sedeži

Od vozila za 9 oseb do dostavnika v nekaj minutah

Morate pogosto pripeljati celo ekipo na gradbišče? Ali pa pogosteje prevažate veliko količino materiala? S kratko ali dolgo medosno razdaljo, štirimi do devetimi sedeži ter s funkcijo Easy Entry3 ali brez nje se vaš Transporter 6.1 kombi popolnoma prilagodi vsem izzivom. Nekatere od številnih opcij vidite tukaj.

 

Vse izvedbe

Poklopni pritrdilni obročki

Tiptop – vse na svojem mestu

Transporter 6.1 kombi ima veliko prostora za vašo ekipo, material ali orodje - in takorekoč še več pritrdilnih obročkov, da lahko vse dobro pritrdite. Njihova maksimalna obremenitev znaša 250 daN.

 

Naj vam Tansporter 6.1 da navdihi

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen