Meni
Zapri meni
Zapri

7.2.2020 „Best Cars 2020”: Multivan je zmagal dvajsetič

Včeraj so bili v Stuttgart-u razglašeni zmagovalci „Best Cars“ - izbora bralcev revije Auto motor und sport. Volkswagen Gospodarska vozila jih je z Multivanom ponovno prepričal, tako si je tudi ta najnovejša generacija prislužila ta laskavi naslov.

Več kot 100.000 bralcev revije Auto motor und sport je izbralo

Izvršni direktor VW GV Sedran: "Ponosni smo na svojega Bulija!"

Skupno  102.974 udeležencev je izbiralo med 387 modeli v enajstih avtomobilskih kategorijah svoj najljubši avto. 

Volkswagen Gospodarska vozila je z Multivanom ponovno prepričal, tako je tudi najnovejša generacija dobila ta laskav naslov.

Je lahko krog še bolj okrogel ? To je bilo vprašanje, katerega so si postavili razvijalci novega Multivana 6.1. Nadaljevati prednosti njegovega predhodnika, ki so predstavljale nove mejnike v svojem razredu, je moral biti odgovor. Tehnologija in brezkompromisna multifunkcionalnost naredita Multivan 6.1 kot enega najbolj vsestranskih vozil za vse, katerih življenje je vedno v gibanju.

Izvršni direktor znamke Thomas Sedran, ob prejetju priznanja:

"Da smo prejeli to priznanje že dvajsetič, me navdaja z velikim ponosom na našega Bulija. Je simbol sprememb in še vedno zvest sebi. Hvala za to priznanje."

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen