Meni
Zapri meni
Zapri

Nova Caddy California Stekla serijska proizvodnje novega modela Caddy California

Nova Caddy California Stekla serijska proizvodnje novega modela Caddy California

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Čas branja približno 3 minute

Vse iz ene roke: križanec med kompaktnim enoprostorcem in domiselno zasnovanim avtodomom v celoti nastaja v Volkswagnovi tovarni v poljskem Poznanju. Osnovno vozilo izdelajo v tovarni Poznanj, v avtodom pa Caddy potem nadgradijo v tovarni Swarzędz. Tam v vozilo vgradijo kamping module, kot sta minikuhinja in kompaktna postelja v zadku, ter drugo opremo.

"Lani smo tovarno uspešno preuredili za proizvodnjo Caddyja 5. Od takrat v proizvodnjo sistematično vpeljujemo nadaljnje izvedbe vozila," je povedal Dietmar Mnich, predsednik uprave v VWP. Caddy California je zgovoren primer visoke fleksibilnosti in storilnosti pri Volkswagnu v Poznanju. "Ni nam bila zaupana samo proizvodnja vozila, temveč tudi kompletna vgradnja opreme, s katero se vozilo spremeni v avtodom. Vse iz ene roke."

Kot različica California je Caddy zdaj postal član družine avtodomov, ki ima pri Volkswagnu že dolgo tradicijo. California 6.1 in Grand California se že uspešno prodajata na trgu in se ponašata s številnimi domiselnimi rešitvami. Caddy California bo zdaj te njune adute prenesel tudi v razred mikro avtodomov.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen