Meni
Zapri meni

Novi Caddy 4MOTION že na voljo za naročilo

Novi Caddy 4MOTION že na voljo za naročilo

Dostavnik, družinski enoprostorec, kombi za prevoz potnikov ali bivalnik: vse to je Caddy – vozilo, ki ga odlikuje domala brezmejna vsestranskost. Zdaj je na voljo tudi s štirikolesnim pogonom 4MOTION, ki je tudi pri nas zelo priljubljen. Caddy Cargo, Caddy kot osebno vozilo in Caddy California, vsi tudi v izvedbi Maxi, so torej odslej lahko gnani tudi na vsa štiri kolesa.

Čas branja približno 2 minuti

 • Začetek prodaje 5. generacije Caddyja s štirikolesnim pogonom
 • Caddy Cargo, Caddy kot osebno vozilo in Caddy California zdaj na voljo tudi v izvedbi 4MOTION 

 • Za najhitrejše kupce 1.000* EUR bonusa za financiranje

  Štirikolesni pogon 4MOTION z elektronsko krmiljeno lamelno sklopko na zadnji premi prenos moči samodejno prilagaja posameznim voznim situacijam. Nizka teža sistema je osnova za optimalne vozne lastnosti, visoko vozno dinamiko in dobro gospodarnost.

  Novi Caddy s štirikolesnim pogonom 4MOTION je mogoče naročiti izključno z motorjem TDI z močjo 90 kW (123 KM) in 6‑stopenjskim ročnim menjalnikom.

  V segmentu lahkih gospodarskih vozil bosta na voljo novi Caddy Cargo 4MOTION in novi Caddy Cargo Maxi 4MOTION, ki sta zagotovilo za dobro vlečno silo in s tem za varno vožnjo na domala vseh vrstah cest. Cene: od 25.995 * EUR bruto oz. od 21.308** EUR neto za Caddy Cargo in od 28.553* EUR bruto oz. od 23.404** EUR neto za Caddy Cargo Maxi.

  V segmentu osebnih vozil bo štirikolesni pogon 4MOTION v ponudbi za opremske različice Caddy, Life in Style (vse na voljo tudi v izvedbi Maxi). Osnovna cena znaša 28.953* EUR bruto oz. 23.732** EUR neto za Caddy in 31.387* EUR bruto oz. 25.727** EUR neto za Caddy Maxi.

  Seveda pa opcijski štirikolesni pogon, ki zagotavlja dobro vlečno silo, ne sme manjkati niti pri avtodomu Caddy California.

  * Navedene cene oz. bonusi so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene oz. bonusi, ki vključujejo DMV in 22‑odstotni DDV.
  ** Navedene cene oz. bonusi so neobvezujoče, nekartelne priporočene cene oz. bonusi, ki vključujejo DMV in ne vključujejo DDV.

   

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen