Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Pripravljen za nove čase.

Novi Multivan Pripravljen za nove čase.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Ko se srečata preteklost in prihodnost

Ozrimo se nazaj v leto 1985: Frankfurt, septembra. Tisti obiskovalci mednarodnega avtomobilskega salona IAA, ki so ta dan imeli srečo, da so se ravno ob pravem času ustavili na Volkswagnovem razstavnem prostoru, so bili lahko priča razkritju novega koncepta mobilnosti - svetovni premieri prvega Volkswagen Multivana. Potem ko je bilo izdelanih že več kot štiri milijone Transporterjev, je tega dne produktno paleto obogatil model Multivan. Naloga, ki so jo dobili v tovarni Hannover-Stöcken, se je glasila: poleg Caravelle in kombija mora biti Multivan čimbolj vsestranski model. Takrat so profil vozila opisali takole: "možnost prenočevanja, dovolj prostora za večje kose tovora ter za družino, vklj. s prtljago in opremo za prosti čas" - to so bile zahteve, ki še nikoli prej niso bile uresničene na takšen način. To je bilo rojstvo nove ideje, ki je v naslednjih letih postala legendarna.

 

Ideja Multivana – inovacija iz tradicije

Ta ideja je še danes značilnost Multivana. Kajti ne glede na to, kako različni so njegovi lastniki - svetovni popotniki, družine, ljubitelji Bullija - koncept Multivana zadovoljuje zelo raznolike potrebe in izpolnjuje pričakovanja različnih generacij. In ko letos novi Multivan proslavlja svetovno premiero, doživlja tedanja ideja novo dimenzijo udobne mobilnosti. Kakšna so pričakovanja? Nespremenjena, a z novo interpretacijo in novim konceptom. Multivan mora biti pač vedno resnični Multivan: funkcionalen in prilagodljiv, udoben in prostoren, sodoben in inovativen.

 

Multivan že od nekdaj prinaša odgovore na aktualna vprašanja. Digitalizacija, trajnost in nova mobilnost so trendi našega časa - živimo drugače, delamo drugače, mobilni smo na drugačen način. Novi Multivan se odziva na te trende in se predstavlja v reinterpretirani obliki, pri čemer ne izgublja stika s svojimi koreninami.

 

Bodisi inovativna grafika zunanjih luči ali novo razviti koncept notranjega prostora, bodisi digitalni infotainment ali moderna povezljivost: novi Multivan je pripravljen za nove čase - pri tem pa ostaja zvest profilu svojih predhodnikov.

 

Novi Multivan – ko se srečata preteklost in prihodnost

Novi Multivan prikazuje, kako je mogoče osnovno zamisel interpretirati na novo: ostaja zvest svojemu tradicionalnemu konceptu in ga izpopolnjuje s številnimi inovacijami. Že takrat, na svetovni premieri na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, so prvi Multivan slavili kot vozilo, ki brez konkurence v sebi združuje vozne lastnosti osebnega avtomobila, prostornost kombija in vsestranskost univerzalnega vozila. Če tej tradiciji Multivana dodamo sodoben preobrat in jo združimo z inovativnimi tehnologijami, različnimi vrstami pogonov in digitalnimi funkcijami, dobimo nov, pristen Multivan - ki je pripravljen za nove čase.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen