Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Amarok: iz Južne Afrike v svet

Novi Amarok: iz Južne Afrike v svet

"I'll be back": od leta 2022 bo novi Amarok znova navduševal s številnimi inovacijami.

Čas branja 3 minute

·         Za potrebe jutrišnjega dne: najnovejšo generacijo pickupa bodo predstavili prihodnje leto

·         Oblikovni osnutek ponazarja številne možnosti uporabe terenskega vozila

·         Pickup znamke Volkswagen Gospodarska vozila bo na pogled še bolj samozavesten

Uporabnost pickupov je neskončno raznolika, pa naj gre za dostavo zdravil in hrane v oddaljene kraje, varstvo divjih živali v afriški savani, reševanje življenj na plaži ali oskrbo težko dostopnih gorskih koč. Tudi če gre samo za preprosto vožnjo po odprtem terenu, kot so gradbišča, ali po neurejenih poteh - adut novega Amaroka znamke VW GV so zagotovo njegova vsestranskost in terenske zmogljivosti. Prestižni pickup, ki so ga razvile ekipe v Avstraliji in Evropi, bodo v prihodnosti proizvajal v Južni Afriki. Leta 2022 bo novi Amarok znamke VW GV doživel premiero in ga bo že mogoče naročiti na prvih trgih.
 
Tako v Južni Afriki kot v Avstraliji so pickupi način življenja in imajo v njem svoje mesto, da bi ljudje sploh lahko opravljali določene naloge. Ko gre za težke tovore, zahtevne ceste ali razgiban teren, je vsakdo vesel, da ima pickup, na katerega se lahko zanese. Amarok na primer od leta 2011 uporabljajo za varstvo živali v Južni Afriki: znamka Volkswagen Gospodarska vozila je partner organizacije Wilderness Foundation Africa (WFA) pri pomembni nalogi zaščite nosorogov.
 
Popolnoma novo vozilo z "očitnimi Volkswagnovimi geni"
Dober na pogled, pa še zmore veliko: novi Amarok nima le povsem nove zunanjosti in notranjosti, temveč bo v prihodnje v vozilu še več tehnologije, ki ne bo koristna le, kadar boste vozilo uporabljali kot delovno orodje. "Amarok omogoča tisto, kar se na prvi pogled marsikje zdi nemogoče: uporabnikom olajša življenje, saj jim pomaga pri delu in v vsakdanjem življenju," je prepričan dr. Lars Krause, direktor prodaje in marketinga pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila. "Amarok ponuja rešitve, ki našim strankam pomagajo pri doseganju ciljev - še posebej, kadar postane težko." Tretja generacija vozila bo imela v prihodnje bistveno več asistenčnih sistemov in bo kupce prepričala s povezljivostjo. Tako bo novi Amarok z letom 2022 prinesel inovacije, ki v tem segmentu še niso bile na voljo. In seveda ga še vedno ne bodo ustavile neprehodne poti.
 
Novi Amarok kot vsestranski model znamke VW GV bo navdušil s svojimi strogimi linijami in celostno podobo. "Markantni sprednji del, predvsem pa X-dizajn, ki se vtisne v spomin, močno pripomoreta k prepoznavnosti novega Amaroka in poudarjata njegove ambicije," je potrdil Albert-Johann Kirzinger, vodja oblikovanja pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila. "Zelo jasno smo izrazili moč in zmogljivost novega Amaroka - z očitnimi Volkswagnovimi geni, tako pri zunanjosti kot v notranjosti." V tem se kaže samozavest modela, ki vizualno navdušuje s širokim sprednjim delom in ki podpira kupce jutrišnjega dne. Amarok znamke VW GV je na trgu od leta 2010. Prestižni pickup so proizvajali v Hannovru, še naprej ga bodo izdelovali v Pachecu v Argentini, v prihodnosti pa bodo najnovejšo različico izdelovali v Silvertonu v Južni Afriki. Več kot 800.000 vozil je v zadnjem desetletju po vsem svetu našlo svoje lastnike in voznike ter rešilo marsikateri izziv na mnogih celinah.
 
Na južni polobli se vozilo - ki je bilo doslej kot edino v tako imenovanem B-segmentu pickupov na voljo z dizelskim motorjem V6 - še naprej uspešno vozi po cestah. V Evropi bo Amarok od konca leta 2022 ponovno mogoče naročiti kot novo vozilo.
 
Novi Amarok znamke Volkswagen Gospodarska vozila se bo leta 2022 predstavil v svoji tretji generaciji. Oblikovalske skice nakazujejo možne namene uporabe.

Prvi pogled v morebitno notranjost novega Amaroka: od leta 2022 bodo tu vidni izraziti in markantni Volkswagnovi geni.



Vozilo še ni v prodaji.

VW Gospodarska vozila bodo 2022 predstavili tretjo generacijo novega Amaroka. Skice predstavljajo možno varianto končne izvedbe.

Prvi pogled v notranjost novega Amaroka nam ekspresivno in značilno kaže Volsvwagnov DNK.

VW Gospodarska vozila bodo 2022 predstavili tretjo generacijo novega Amaroka. Skice predstavljajo možno varianto končne izvedbe.

Prvi pogled v notranjost novega Amaroka nam ekspresivno in značilno kaže Volsvwagnov DNK.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen