Meni
Zapri meni
Zapri

13.7.2023 30 let Porsche Slovenija

Vaša mobilnost je naše poslanstvo.

 

Pri Porsche Slovenija letos praznujemo trideset let svojega uspešnega delovanja. Smo lojalni partner za vrhunsko mobilnost, tudi v časih, ko se korenito spreminja avtomobilski svet. Odločni smo, da bomo takšni tudi ostali.

E-mobilnost je naša zaveza za odgovorno prihodnost. Sodobne vrhunske mobilnosti v prihodnosti ne bo brez upoštevanja pomembnega načela, ki kaže našo dolgoročno odgovornost do naravnega okolja. Na elektriki zasnovani pogoni vozil so zgodovinski odgovor in znanilci pomembnih sprememb. Cilj celotne Skupine Volkswagen je jasen: postati vodilni ponudnik električne, digitalizirane mobilnosti. 

Znanilci sprememb že 30 let

Začelo se je izjemno pomembno obdobje, ki se ga v podjetju Porsche Slovenija zavedamo in zato intenzivno razvijamo nove kompetence, storitve in ponudbo, ki podpira e-mobilnost.

Porsche Slovenija vas na poti v bolj zeleno in racionalnejšo prihodnost podpira s celovito ponudbo, kakršne nima nobeno drugo podjetje v Sloveniji. Na eni strani je tu bogata paleta električnih in elektrificiranih vozil skupaj z ugodnim financiranjem in servisnimi storitvami, na drugi pa celota izdelkov in storitev znamke MOON. Ta obsega tako raznoliko ponudbo polnilnic za domačo in poslovno rabo kot razvejano mrežo javnih polnilnic MOON charge, kot tudi sončne elektrarne, hranilnike električne energije in sistem za optimalno upravljanje energije v vašem objektu, s katerim boste že danes pripravljeni na spremembe, ki se na trgu električne energije obetajo v bližnji prihodnosti.

Vse na enem mestu

Seveda pa boste pri nas našli tudi strokovnjake s posluhom za vaše želje, ki vam bodo znali svetovati in pripraviti rešitve za vaše konkretne potrebe, pa naj gre za stavbo vašega podjetja, hotel, ki bi rad šel v korak s časom, ali občino, ki se zaveda svoje vloge v zelenem prehodu. Porsche Slovenija bo z vami od prvega nasveta do izvedbe vseh postopkov, montaže in vzdrževanja. 

Našo celovito ponudbo boste našli združeno na enem mestu. Obiščite nas na spletni strani Vrhunska e-mobilnost, bogati z najrazličnejšimi aktualnimi vsebinami in odgovori na vaša vprašanja. 

Z veseljem bomo v prihodnost stopili skupaj z vami.

Za boljši jutri, že danes.

Mobilnost pa ni edina oblika premikanja. Tu je vedno tudi naša zaveza k sodelovanju s partnerji, s katerimi si kot vodilni uvoznik avtomobilov v Sloveniji delimo vrednote in na podlagi skupaj zastavljenih ciljev spreminjamo stvari na bolje. 

Zato smo se odločili, da podpremo šest vrhunskih projektov, za katerimi stojijo predani posamezniki in organizacije in vsak na svoj način odražajo vrednote, ki se nam zdijo pomembne: trajnostno mobilnost v okviru Nordijskega centra Planica, varen prevoz za otroke in mladino pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, park varne mobilnosti Zavoda Varna pot, prenos znanja in izkušenj s področja e-mobilnosti s strani dr. Matjaža Kormana, program za psihološko stabilnost mladih Sare Isaković ter multimedijski jazz projekt Jureta Pukla. Tukaj si lahko preberete več.

 

Kaj nas dela uspešne? Dialog, zanesljivost, poštenost, profesionalno delo in kakovost.

- Poslujemo odgovorno v dobro naših strank, lastnikov in zaposlenih.
- Upoštevamo mednarodne konvencije, zakone in interna pravila kot pogoj za trajnostno naravnano in uspešno poslovanje.
- Delujemo skladno z lastnimi izjavami.
- Sprejemamo odgovornost za svoja dejanja.
- Znamo prisluhniti našim strankam.
- Imamo bogate izkušnje na slovenskem trgu.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen