Meni
Zapri meni
Zapri

21.5.2023 AMK servis odprl nove poslovne prostore

Podjetje AMK Servis je v četrtek, 11. 5. 2023, slovesno otvorilo svoje nove poslovne prostore v Dragomerju, tik ob "stari cesti" Brezovica - Vrhnika.

Poleg ogromne in moderne delavnice, v kateri bodo potekale prilagoditve in dodelave tovornih vozil ter vozil za invalide, se v sklopu nahaja salon, sprejemno-svetovalna pisarna za stranke, prostori vodstva ter terasa na vrhu stavbe. Poudariti je potrebno, da so prav vsi prostori, ne glede na nadstropje, dostopni gibalno oviranim. Z invalidskim vozičkom na elektromotorni pogon pridemo do terase na strehi, kjer nam hitreje mine čas, ko je naša prilagoditev na rednem servisnem pregledu. Tudi sanitarije za invalida ne manjkajo.

Slovesno otvoritev je spremljal glasbeni program, bogata kulinarična ponudba ter izjemno pozitivno in vedro vzdušje. Kot je v nagovoru prisotnim dejal g. Krmavnar, se je s tem začelo novo obdobje, "AMK novo leto".

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen