Meni
Zapri meni
Zapri

Kultni VW kot miniaturni PLAYMOBIL Draga, pomanjšal sem Bullija: kultni VW prvič na voljo tudi kot miniaturni PLAYMOBIL.

Kultni VW kot miniaturni PLAYMOBIL Draga, pomanjšal sem Bullija: kultni VW prvič na voljo tudi kot miniaturni PLAYMOBIL.

VW Bulli je prvič na voljo tudi v Playmobilovem formatu (merilo pribl. 1:18). Kljub majhnosti so vse podrobnosti izdelane z veliko pozornostjo. Za vzor je služil resničen model: avtodom T1 Camper iz leta 1962, ki ga hranijo v zbirki Volkswagnovih starodobnih gospodarskih vozil v Hannovru.

  • Miniaturni Bulli navdušuje oboževalce

  •  "Henrik Rdeči": za predlogo je služil T1 iz leta 1962

PLAYMOBIL je model poimenoval preprosto Volkswagen T1 Camping Bus. Mladi in stari oboževalci pa bodo zagotovo z veseljem govorili o svojem "Playmo-Bulliju". Zakaj? Aktualni hit v trgovinah z igračami je avtodom v kombinaciji bež-sive in rdeče barve, ki ga je proizvajalec iz nemškega Zirndorfa skupaj s podjetjem Volkswagen Zubehör GmbH in znamko Volkswagen Gospodarska vozila iz Hannovra "skrčil", pri čemer je tudi podrobnostim namenil veliko pozornosti. Za predlogo jim je namreč služil resnični avtodom T1 "Henrik Rdeči" iz leta 1962 iz zbirke Volkswagnovih gospodarskih vozil. Sedežna klop je zložljiva, miza in omarice so funkcionalne. Napolnjene so celo z ustreznimi živili in opremo za kampiranje. Pod pokrovom motornega prostora se dobro vidi pogonski agregat - seveda klasični štirivaljni bokser motor.

Številne objave na družbenih omrežjih kažejo, kako zelo je skupnost oboževalcev navdušena nad PLAYMOBIL Bullijem. Takoj ko je prišel na trg, so številni oboževalci po vsem svetu na fotografijah in videoposnetkih kazali svojo novo pridobitev ter svoje navdušenje delili v neštetih objavah.

Vsi, ki vas med sestavljanjem in igro prevzame želja po potepanju ali pa ste vedno sanjali o potovanju s svojim "Playmo-Bullijem", imate zdaj priložnost, da to storite v resničnem svetu. V sklopu ponudbe Volkswagnovih starodobnih gospodarskih vozil je namreč original možno tudi najeti. Na voljo je veliko število VW kombijev iz skoraj vseh generacij, s katerimi lahko za volanom doživite "Bullijev" življenjski slog.

Primerjava mer:

T1 Camping Bus - original:
Dolžina: 428 cm
Širina: 175 cm
Višina (s strešnim prtljažnikom): 220 cm

T1 Camping Bus - PLAYMOBIL:
Dolžina: 25 cm
Širina: 11 cm
Višina (s strešnim prtljažnikom): 13 cm

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen