Meni
Zapri meni
Zapri

California 6.1
Beach &
Ocean Edition

California 6.1
Beach &
Ocean Edition

Svetovna premiera študije California CONCEPT na Caravan Salonu 2023 v nemškem Düsseldorfu

Prihodnost prihaja iz Hannovra: California CONCEPT

California sodobnega časa: California CONCEPT je zanesljiv sopotnik za vsakodnevno uporabo in tudi polnovreden avtodom za skoraj vse pustolovščine, ki si jih lahko zamislite. Konceptna študija temelji na dolgem Multivanu in popolnoma na novo opredeljuje pojem avtodoma - California CONCEPT je namreč prvič na voljo kot priključni hibrid. Dolgo popotovanje z več tisoč kilometri ali kratek izlet za konec tedna: zmogljiva California CONCEPT vas bo udobno pripeljala na cilj - seveda v poznanem slogu Californie. A lahko je še bolje: na Caravan Salonu 2023 v nemškem Düsseldorfu, med 25. avgustom in 3. septembrom, bo California CONCEPT slavila svojo svetovno premiero.

Do potankosti premišljena notranjost

Prostorno kampiranje: namesto mehanske ročne zavore električna parkirna zavora omogoča prehod med voznikovim in sovoznikovim sedežem v smeri potniškega prostora v Californii CONCEPT. Prilagodljiva notranjost z več prostora nudi veliko predalov in sistemskih omar za prtljago in vrednejše predmete. Prilagodljive možnosti sedenja in premišljen svetlobni koncept, ki ga sestavljajo namizne lučke in LED-osvetlitev, prijetno zaokrožajo notranjost avtodoma. Kar pa nikakor ne sme manjkati, je dvižna streha: pri Californii CONCEPT je izdelana iz lahke aluminijaste strešne konstrukcije in triplastnega zložljivega meha, vključuje pa tudi panoramski razgled skozi sprednjo odprtino in velika stranska okna. Dvižno streho lahko krmilite na tri načine: z večfunkcijsko tablico v omari C-stebrička, z infotainment sistemom ali z aplikacijo 'California on Tour' na svojem pametnem telefonu.

Izvrstna dvojica – drsna vrata

Dostop v Californio CONCEPT z dveh strani - z njim boste vozilo enostavno vključili tako v svoje vsakdanje aktivnosti kot v taborniške pustolovščine. Za prijetno vstopanje in izstopanje poskrbijo drsna vrata na desni strani vozila. Dodatna drsna vrata na voznikovi strani skupaj s popolnoma na novo zasnovano kuhinjsko nišo in zunanjo zložljivo mizico omogočajo različne možnosti priprave hrane in uživanja obrokov kar zunaj vozila. Kuhinjska niša s pomivalnim koritom, pomičnim indukcijskim kuhališčem, že znanim plinskim kuhalnikom in hladilnikom je pri Californii CONCEPT namreč dostopna z zunanje strani, markiza pa jo ščiti pred soncem in dežjem. Še ena praktična zanimivost je tudi kompaktni žar, ki je shranjen v kuhinjskem bloku in do katerega je prav tako mogoče enostavno dostopati z zunanje strani. Drugi dostop bistveno razširja prostornost, saj zaradi njega California CONCEPT postane že skorajda trisobno stanovanje.

Elegantna svoboda serijsko

California 6.1 Edition vas popelje, kamor koli želite, in to v stilu. Skrbno izbrane barve lakov so v kontrastu s črnimi visokosijajnimi površinami in stilsko zasnovanimi dekorativnimi folijami Edition. Ekskluzivna 17-palčna aluminijasta platišča Aracaju v črni barvi, zatemnjena stekla v bivalnem prostoru in zatemnjene zadnje LED-luči še dodatno poudarjajo markantno podobo. Športno-dinamični značaj: številni karoserijski deli so črne barve, med drugim streha, B-stebrička in zunanji ogledali. Ti elementi v kombinaciji z barvo zunanjosti, ki jo izberete sami, ustvarjajo še posebej individualen in sodoben videz.

California 6.1 Edition je na voljo kot vstopni model California 6.1 Beach Edition (Camper) s praktično poklopno kuhinjsko nišo in kot California 6.1 Ocean Edition z visokokakovostno notranjostjo v imitaciji skrilavca. Z modeli California 6.1 Edition boste na poti športni in dinamični. Več informacij o posebnih značilnostih modela California za odlično kampiranje (kot npr. spalnih možnostih, kuhinji itd.) ter videoposnetke s koristnimi nasveti najdete na predstavitveni strani modela California 6.1.

4-letno jamstvo1: pri Californii 6.1 Edition si poleg 2-letnega jamstva proizvajalca zagotovite še dodatni2 leti podaljšanega jamstva do skupno največ 160.000 prevoženih km (odvisno od tega, kaj nastopi prej).

Konfigurirajte svojo California 6.1 Edition

S široko ponudbo opreme boste Californio 6.1 Edition zlahka prilagodili svojim individualnim potrebam in tako dobili svoj sanjski avto. V nekaj korakih boste izbrali menjalnik, motor, barvo laka, notranjo opremo in dodatke, s katerimi bo vsaka vožnja enostavnejša in udobnejša.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen