Meni
Zapri meni
Zapri

Novi ID. Buzz Cargo Oprema in paketi

Novi ID. Buzz Cargo Oprema in paketi

Najpomembnejše trende poslovne mobilnosti za prihodnje čase je mogoče najti v novem ID. Buzzu Cargo: električno mobilnost, zmožnost vožnje na dolge razdalje in veliko tovorno prostornino. Temu se pridružuje še inteligentna povezljivost asistenčnih in informacijskih sistemov ter brezžične posodobitve1 programske opreme. Zaradi tega je ID. Buzz Cargo izjemno prilagodljiv in vsestransko uporaben dostavnik. Za še večji obseg funkcij in več udobja pa so vam na voljo tako številni dodatki kot tudi celotni paketi opreme. Tukaj si lahko ogledate vse možnosti.

Cena od (vklj. z DDV)
60.329,-
Cena od (brez DDV)
49.450,-
Največja uporabna moč (kW)
150
kW
Največja uporabna moč (PS)
204
KM
Največja 30-minutna moč (kW)
70
kW
Največja 30-minutna moč (KM)
95
KM
Poraba
20,7
kWh/100 km
Emisije CO₂
0
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
1.000
kg
Nosilnost do
635
kg

Emocionalni dizajn za sodobno poslovno mobilnost

Kratki previsi, velika medosna razdalja in po želji na voljo v stilskih lakiranjih: v svojimi edinstvenimi linijami se novi ID. Buzz Cargo navezuje na videz prvega Bullija. Rezultat ni samo praktičen dostavnik, ampak s svojim ekspresivnim dizajnom in visoko funkcionalnostjo tudi izjemna inovacija. Kot pragmatično gospodarsko vozilo ID. Buzz Cargo kljub temu vzbuja številne emocije, na primer s svojim značilnim nasmeškom ali z žarometi s človeškim pridihom. Karoserija prepriča s kompaktnimi proporcionalnimi razmerji, maksimalnim izkoristkom prostora in priročnim obračalnim krogom, ki znaša le 11,09 metra. Seveda lahko videz novega ID. Buzza Cargo prilagodite svojim željam. Pri tem se med drugim lahko odločate med številni laki, novimi platišči in inovativno svetlobno tehnologijo.

Barve lakov

Poigrajte se z barvami

Izberite svojo najljubšo barvo: novi ID. Buzz Cargo je brez doplačila na voljo v univerzalnem lakiranju v candy beli barvi, opcijsko pa še v sedmih drugih barvnih različicah: v petih kovinskih lakih v limonino rumeni, energično oranžni, lovorjevo zeleni, mono srebrni in zvezdno modri barvi, v bisernem laku v globoko črni barvi ter v eni različici dvobarvnega lakiranja. Pri zadnji je zgornji del vozila, vključno s streho in sprednjim pokrovom v obliki črke V, lakiran v candy beli barvi, medtem ko so površine pod sklenjeno karakterno linijo v zvezdno modri barvi.

Konfiguriraj

Platišča

Da bo teklo, kot mora

Robusten, mogočen ali dinamičen? Pomembno vlogo pri zunanjem dizajnu ima poleg barvne sheme predvsem izbira platišč. Prav z vsako posamezno kombinacijo poudarite popolnoma individualen značaj svojega ID. Buzza Cargo in s tem zaokrožite njegovo prepričljivo podobo. Svoja najljubša platišča lahko poiščete med 18-palčnimi jeklenimi platišči s polnimi kolesnimi ter tremi 19- in 20-palčnimi aluminijastimi platišči.

Konfiguriraj

Koncept luči

Koncept luči Za boljšo vidljivost in boljšo opaznost

V novem ID. Buzzu Cargo so vgrajeni izključno LED-žarometi in zadnje LED-luči. S tem redno poskrbi za svetle trenutke v delovnem vsakdanjiku. Ko se mu približate z avtomobilskim ključem3, vas ID. Buzz Cargo na primer pozdravi s prijaznim "odpiranjem oči" - posebno funkcijo opcijskih matričnih LED-žarometov IQ.Light2. Še eno dobro lastnost pa predstavljajo opcijski matrični LED-žarometi IQ.Light2, ki delujejo prediktivno. V kombinaciji s funkcijo Dynamic Light Assist2 se segmenti luči pri nočnih vožnjah dinamično vklapljajo in izklapljajo ter osvetlijo ovinek, še preden do konca zasučete volan4. In če želite v temi zapustiti vozilo ali priti do njega, vam bo v pomoč praktična funkcija Coming & Leaving Home, ki poskrbi za to, da žarometi in svetlobna projekcija osvetlijo vašo pot.

Konfiguriraj

Vrata

Preprosto natovarjanje in raztovarjanje

Novi ID. Buzz Cargo vam odpre vsa vrata - zadnja dvižna vrata po želji celo avtomatsko. Odklenete jih lahko z avtomobilskim ključem kar v žepu ali torbici, tako da naredite gib z nogo. To je še posebej praktično, če s polnimi rokami stojite pred vozilom in želite v tovorni prostor pospraviti svoje orodje ali material. Pogoj za to je funkcija Easy Open & Close5 v kombinaciji z električnimi zadnjimi dvižnimi vrati5. Alternativno dostop do tovornega prostora omogočajo opcijska, na straneh vozila vpeta zadnja krilna vrata s preprostim odpiranjem, ki zagotavljajo udobnejše natovarjanje večjih predmetov. Tudi druga, opcijska drsna vrata na voznikovi strani pripomorejo, da je natovarjanje in raztovarjanje še bolj enostavno in prilagodljivo. Poleg tega sistem za zaklepanje in zagon brez ključa Keyless Advanced6, takoj ko se s ključem približate svojemu ID. Buzzu Cargo, odklene vsa vrata, vključno z drsnimi vrati, ki so opcijsko na voljo tudi v električni izvedbi.

Konfiguriraj

Poklopna vlečna naprava

S pomikom ob pritisku na tipko

Z opcijsko vlečno napravo7 novi ID. Buzz Cargo omogoča priklopne obremenitve do 1.000 kg. Kroglasto glavo7 preprosto odklenete s stikalom v tovornem prostoru, kljuka pa se nato s pomočjo elektromotorja pomakne navzven. Nato morate kljuko7 le še z nogo ali roko narahlo potisniti navzgor, da se zaskoči. Tudi pospravljanje poteka polavtomatsko. Ko ponovno pritisnete na tipko, se kljuka7 odklene in se s pomočjo elektromotorja poklopi navzdol. Nato je treba kljuko le še z roko ali nogo zasukati pod zadek vozila.

Konfirguriraj

Moderna notranjost: ko se funkcionalnost sreča s trajnostjo

Predvsem njegova notranjost je tista, zaradi katere je novi ID. Buzz Cargo eden od naših najnaprednejših modelov - in hkrati pravi delovni stroj. S svojo inovativno zasnovo tovornega prostora namreč postavlja nova merila in je opremljen z najsodobnejšimi tehnologijami. Rezultat pa je digitalni, zmogljiv in funkcionalen električni dostavnik z velikim tovornim prostorom. Tudi premišljene podrobnosti, kot sta praktični koncept predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči ter mobilni zaboj ID. Buzz Box Cargo, poskrbijo za to, da se vozilo izkaže v skorajda vsaki situaciji. Pri vsem tem v notranjosti ni uporabljeno živalsko usnje, zaradi česar ID. Buzz Cargo združuje trajnost in uporabno udobje.

Tovorni prostor

Dobro premišljen koncept: veliko prostora na malo površine

Kdor želi veliko postoriti, mora tudi veliko transportirati. Novi ID. Buzz Cargo zaradi svoje sodobne platforme MEB omogoča maksimalen tovorni prostor na majhni osnovni površini. Tako je na robustni nazobčani aluminijasti pločevinasti plošči na prtljažnem dnu dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. V kombinaciji z izjemno prostornino tovornega prostora do 3,9 kubičnega metra8, visoko nosilnostjo 570 kg in največjo dolžino tovornega prostora 2,2 metra je ID. Buzz Cargo pripravljen tudi na prevoz težjega in večjega tovora. Opcijska pritrdilna vodila na stranskih stenah in predelni steni poskrbijo za stabilno pritrditev pri transportu, na primer v kombinaciji z napenjalnimi pasovi. Praktično: trdna predelna stena med vozniško kabino in tovornim prostorom je po želji lahko opremljena z odprtino za prevoz daljših predmetov, zaradi česar se največja dolžina tovora podaljša še za dodatnih 45 cm.

Konfiguriraj

Voznikovo delovno mesto

Obvladovanje delovnega vsakdana: z odlično urejeno armaturno ploščo

Praktična in trpežna: pred potniki se razteza armaturna plošča, ki je optimalno prilagojena prav za poslovno uporabo. Na serijski dvosedežni sovoznikovi klopi boste s seboj lahko vzeli tudi svojo ekipo, na poti pa bo vse dobro organizirano zaradi premišljenega koncepta predalov in odlagalnih mest. Rokavice, dobavnica ali zložljivi meter, steklenice s pijačo, kavne skodelice ali škatla za malico: skoraj za vse je na voljo primerna možnost za shranjevanje, na primer v predalu na zgornji strani armaturne plošče ali v ustreznem predalu za vaš mobilni telefon. V slednjem lahko vse uveljavljene pametne telefone prek USB-kabla tipa C priključite na infotainment sistem ali pa jih po želji indukcijsko napolnite. Poleg tega 12-voltna električna vtičnica, dodatni priključki USB-C ter opcijsko tudi 230-voltna električna vtičnica omogočajo napajanje nadaljnjih naprav z električno energijo.

Konfiguriraj

ID. Buzz Cargo Box

Mobilni prostor za shranjevanje za na pot: pisarna vedno pri roki

Preprosto vzdrževanje reda z opcijskim zabojem ID. Buzz Box Cargo7: odstranljiva sredinska konzola je praktična posebnost za izvedbo z opcijsko dobavljivimi enojnimi sedeži7 v vozniški kabini. Vanjo lahko hitro in učinkovito shranite pomembne delovne in vsakdanje pripomočke. Zaboj za shranjevanje7 s futurističnim dizajnom ne omogoča le prostora za pijače, kulije ipd., ampak ima dodatno tudi prostoren zgornji predal, v katerem je mogoče shraniti npr. manjše do srednje prenosnike, mape ali podloge za pisanje. Tako boste imeli svojo pisarno vedno pri roki. Mobilen in prilagodljiv: zaboj ID. Buzz Box Cargo7 je pametna prostorska rešitev za na pot.

Konfiguriraj

Inovativna tehnika: povezljivost in infotainment

Digitalen, popolnoma povezan in z dostopom do interneta: v novem ID. Buzzu Cargo delujejo nekatere naše najnaprednejše tehnologije. Poleg individualno prilagodljivega digitalnega kombiniranega instrumenta in velikega zaslona na dotik v sklopu infotainment sistema, prek katerega je mogoče upravljati številne funkcije vozila, električni dostavnik nudi še veliko drugih inovacij: na primer opozarjanje na lokalne nevarnosti prek sistema Car2X, preprosto posodabljanje programske opreme s pomočjo brezžičnih posodobitev (OTA)1 v sklopu storitev We Connect, po želji pa tudi najnovejšo različico sistema Travel Assist z množicami podatkov9.

Digital Cockpit

Serijsko v vsakem ID. Buzzu Cargo

Na voznikovem sedežu vas pričakuje napredna tehnika na visoki ravni. Vaš pogled bo takoj odneslo na digitalne instrumente 13,46 cm (5,3 palca) velikega ID. Displaya za trikrakim volanom - seveda pa tudi na 25,4 cm (10 palcev) veliki zaslon na dotik v sklopu infotainment sistema. Digitalni kombinirani instrument je mogoče hitro prilagoditi osebnemu okusu in ponuja številne uporabne informacije. Najpomembnejše od njih je mogoče prikazati tudi na ID. Displayu.

Konfiguriraj

Radio in navigacija

Sodobni infotainment in popolna povezava z omrežjem

Pregledno: na kakovostni površini 25,4 cm (10 palcev) velikega, prostostoječega barvnega zaslona na dotik lahko upravljate številne funkcije novega ID. Buzza, kot na primer radio DAB+, klimatsko napravo Climatronic ali opcijski navigacijski sistem. Redne brezžične posodobitve1 prek storitev We Connect10 bodo poskrbele, da bo programska oprema vaših sistemov posodobljena. Po želji pa boste z vmesnikom App-Connect različne aplikacije s pametnega telefona in vsebine, npr. glasbo, zvočne knjige ali novice, prek tehnologije Apple CarPlay ali Android Auto lahko integrirali v vozilo. Pri tem trije serijski zvočniki poskrbijo za dobro doživetje zvoka.

Konfiguriraj

Večfunkcijski volan

Za upravljanje brez odvračanja pozornosti

Da bodo vaše roke med vožnjo lahko na volanu: opcijski večfunkcijski volan iz umetnega usnja prepriča z visokim udobjem pri upravljanju in je prijeten na otip. S tipkami lahko med drugim upravljate radijski sistem z DAB+, opcijski navigacijski sistem, svoj pametni telefon ali omejevalnik hitrosti. Poleg tega lahko z večfunkcijskim volanom individualno prilagajate digitalni kombinirani instrument, medtem ko opcijsko ogrevanje volana poskrbi, da vaše roke tudi pozimi ostanejo prijetno tople.

Konfiguriraj

Glasovno upravljanje

Preprosto poveste, kaj želite

Vaš ID. Buzz Cargo vas razume: po želji lahko z glasovnim upravljanjem7 preprosto krmilite radio, opcijski navigacijski sistem11, klimatsko napravo in druge funkcije vozila kar s svojim glasom. Glasovno asistenco7 nagovorite s "Hello ID", nato pa preprosto na glas izgovorite, kaj želite. ID. Buzz Cargo poskrbi za vse ostalo, vi pa ohranite popoln nadzor nad najpomembnejšim - nad cesto. Začudeni boste, kako dobro vas novi ID. Buzz razume. Možna je celo uporaba prostih formulacij in pogovornih fraz, zato fiksni glasovni ukazi niso več potrebni.

Konfiguriraj

Brezžične posodobitve

Posodobitve programske opreme povečujejo funkcionalnost digitalnih sistemov v vašem ID. Buzzu Cargo. Te je z brezžičnimi posodobitvami1 v kombinaciji s pogodbo za We Connect11 mogoče redno posodabljati in nadgrajevati. Brez obiska servisa in popolnoma preprosto: brezžične posodobitve1 se med vožnjo prenesejo v ozadju prek dostopa do mobilnega omrežja v vašem ID. Buzzu Cargo. Takoj ko je takšna posodobitev na voljo, se v infotainment sistemu prikaže sporočilo in ID. Buzz Cargo vas vodi skozi posamezne korake do namestitve. Medtem ko je vaš ID. Buzz Cargo parkiran - na primer ponoči - se izvede dokončna namestitev in že ob naslednjem zagonu lahko uživate v posodobljenih in izboljšanih funkcijah. Tako boste vedno ostali na tekočem in boste tudi po nakupu ID. Buzza Cargo lahko uživali sadove našega najsodobnejšega digitalnega razvoja.

Car2X

Vozila, ki v cestnem prometu komunicirajo med seboj, lahko poskrbijo za manj zastojev in opozorijo na nevarnost. Tehnologija Car2X večkratno poveča radij senzorjev vozila, saj v izračun trenutne splošne situacije vključi tudi informacije drugih udeležencev v prometu in infrastrukture. Z uporabo pametne programske opreme in elektronike je mogoče povečati varnost. Tak primer je storitev "Opozarjanje na lokalne nevarnosti". Modeli ID. na primer med seboj komunicirajo na razdalji do 800 metrov in v milisekundah. Električni avtomobili s številnimi senzorji dovolj zgodaj zaznajo morebitne nevarnosti, na primer stoječo kolono za ovinkom, in prek radijskega WLAN-signala4 nanje samodejno opozorijo druge bližnje udeležence v prometu.

Asistenčni sistemi

Z več kot 30 opcijskimi asistenčnimi sistemi in možnostjo komunikacije z drugimi vozili je ID. Buzz Cargo že zdaj pripravljen na poslovno mobilnost prihodnosti. Serijsko so vgrajeni sistem za lokalno opozarjanje na nevarnosti (Car2X), asistenca za zaviranje v sili Front Assist z zaznavanjem pešcev in kolesarjev ter parkirni sistem v sprednjem in zadnjem delu vozila, ki olajšuje manevriranje. Poleg tega je opcijsko na voljo še več pametnih pomočnikov. Na primer opcijski sistem Park Assist Plus s pomnilniško funkcijo12, ki omogoča izbiro priučenega postopka parkiranja. Ali pa najnovejša različica sistema Travel Assist z množicami podatkov13, ki omogoča delno avtomatizirano vožnjo v celotnem hitrostnem območju. Ta sistem pa lahko med drugim namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil13. Tako boste z ID. Buzzom Cargo še preprostejše preživeli službeni vsakdanjik.

Ti paketi vam nudijo še več

 

Sebi in svoji ekipi privoščite več: s privlačnimi paketi je obsežno serijsko opremo novega ID. Buzza Cargo mogoče še nadgraditi in individualizirati. Matrični LED-žarometi IQ.Light2, avtomatsko uravnavanje razdalje14 in asistenca za menjavo voznega pasu15. Zunanja ambientna osvetlitev16, kamera za vzvratno vožnjo17 in parkirni sistem18 - mogoče je skoraj vse. V premišljenih paketih so združene smiselne funkcije, zato je postopek naročanja bolj preprost. Tako bo vaš delovni vsakdan še bolj udoben, funkcionalen in podprt z dodatnimi pametnimi pomočniki.

Konfiguriraj

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen