Meni
Zapri meni
Zapri

Transporter 6.1 kesonar

Od šasije do kesonarja

Vse se je začelo pred več kot 70 leti v Volkswagnovi tovarni: šasije, ki so bile uporabljene tam, so služile kot predloga za Bullija. Transporter 6.1 kesonar ostaja zvest tem koreninam. Težek tovor ali zahteven teren - z enojno ali dvojno kabino in različnimi izvedbami kesona je kos domala vsaki nalogi.

 

Ustvarite si svojo sliko o Transporter 6.1 kesonarju

Izvedbe

Naredi nepozaben vtis

Premišljene rešitve za natovarjanje

Široka paleta idej

Kdor želi veliko transportirati, mora pogosto imeti nekaj domislic. Zato smo se tudi mi domislili nečesa, da boste lahko tudi zelo velike, široke ali številne predmete na cilj pripeljali s čim manjšimi stroški. 

  •   Pritrdilni obročki
  •   Stopnica iz aluminijaste rebričaste površine
  •  Čvrsti varnostni zapahi
Tovorna površina

Kapacitete za velika naročila

Kdor želi veliko postoriti, mora tudi veliko transportirati: zato je v novem Transporter 6.1 kesonarju - odvisno od medosne razdalje - prostora za do štiri euro palete.

 

Dovolj prostora za 2–6 oseb

Vsi na krov

Nekateri imajo majhne ekipe in morajo transportirati velike stroje. Drugi pa pogosto delajo z velikimi ekipami. Ne glede na dela, ki jih opravlja vaše podjetje: Transporter 6.1 je mogoče enostavno prilagoditi. V enojni kabini se udobno peljeta dve osebi. V dvojni kabini se lahko pelje do šest oseb

Optimalne terenske lastnosti

Zahteven teren? Najpreprostejša naloga

Po klancu navzgor, po klancu navzdol ter čez drn in strn. V globokem blatu ali na jamastih gozdnih poteh. Transporter 6.1 kesonar ostaja na pravi poti do poslovnih ciljev. Ker premaguje strme vzpone do naklona 37°, njegova nosilnost pa znaša do 1.243 kg, ga domala noben vaš cilj ne odvrne. Asistenca za speljevanje na klancu1, asistenca za nadzorovani spust in mehanska zapora diferenciala1 poskrbijo, da ostane suveren tudi na najzahtevnejših poteh.

 

Zmogljiv pogon

Ne ustavijo ga niti težki izzivi

Težek stroj. Težek tovor. Zahteven teren. Kjer drugim že počasi zmanjkuje moči, Transporter 6.1 kesonar šele dobro začenja. Z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION in menjalnikom z dvojno sklopko DSG poskrbi za občutni napredek pri delu.

 

Funkcionalna oprema

Nova digitalna mobilnost

Bodite optimalno pripravljeni na vsako nalogo: storitve We Connect vam omogočajo, da ste nenehno seznanjeni z vsemi potrebnimi informacijami - v službenem in prostem času.

 

Sistemi za ogrevanje in klimatiziranje

Vreme? Pa kaj!

Ste na terenu v vsakem vremenu? Ne glede na to, ali sonce pri 30 stopinjah neusmiljeno žge na vozniško kabino ali v najgloblji zimi vse zmrzuje? Takrat je treba biti vzdržljiv. In imeti vozilo, opremljeno s pravimi sistemi za klimatiziranje in ogrevanje. Ti poskrbijo, da bo temperatura v vozniški kabini vašega Transporter 6.1 kesonarja prijetna vse dni v letu. 

 

Naj vam Tansporter 6.1 da navdihi

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen