Caddy California
Meni
Zapri meni
Zapri

Premiera:
Novi Caddy California

Dobrodošel v družini: Novi Caddy California

Spoznajte novo obliko svobode: Doživite nov ter vznemirljiv dizajn novega Caddyja California in se prepustite številnim inovacijam, premišljeni zasnovi prostora s petimi sedeži in več drugim novostim. Novi Caddy California ponuja udobno možnost za spanje, majhno izvlečno kuhinjo in zložljivo poklopno mizo s stoli. V okviru dopolnilne opreme Volkswagen je opcijsko na voljo tudi prostoren šotor za štiri do šest oseb, ki se pritrdi na vozilo in odlično zaokroži celoten koncept. Po želji je šotor dobavljiv tudi v prostostoječi izvedbi, kar omogoča veliko mero prilagodljivosti. Na potovanjih vam bo udobneje s sodobnimi asistenčnimi sistemi, uživali boste ob prikazu visokokakovostnega digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit in ob tem uporabljali napredni infotainment sistem z mobilnimi spletnimi storitvami, ki jih enostavno prikličete prek osrednjega zaslona na dotik (Innovision Cockpit).

Vedno pripravljeni za kampiranje

Zložljiva postelja

Sanjajte še lepše sanje

Naspite se z nasmehom na obrazu: Pod vzmetnico so vgrajene vzmeti, ki ne glede na položaj zagotavljajo visoko raven udobja med ležanjem in spanjem, dve dodatni prezračevalni rešetki na voznikovi in sovoznikovi strani pa poskrbita za dobro prezračevanje. Postelja je podprta na karoserijo in jo je zato še posebej enostavno sestaviti ali razstaviti. Tako dobite tudi več prostora za shranjevanje pod posteljnim ogrodjem. Široko in udobno ležišče v zadku novega Caddyja California z merami 1980 x 1070 mm zagotavlja dovolj prostora za prijetno počivanje. Z opcijskim panoramskim steklenim strešnim oknom se počutite, kot da bi spali pod zvezdnatim nebom.

 

Izvlečna mini kuhinja

Kuhajte kjer koli

Majhna kuhinja v zadku novega Caddyja California ima več praktičnih prostorčkov za shranjevanje. Z dvema izvlečnima površinama boste imeli pripomočke za kuhanje vedno pri roki, medtem ko pripravljate okusne dobrote na plinskem štedilniku z gorilnikom. Kuhinjska niša se pri odprtem pokrovu prtljažnika lahko pohvali s stojno višino 2 m. V povezavi s pritrjenim šotorom pa boste pridobili varen in prijeten prostor za kuhanje. Plinska jeklenka, potrebna za kuhanje (ki ni priložena v obseg dobave), je hermetično shranjena v modulu in jo je mogoče napolniti s približno 1,85 kg plina.

Prostostoječi šotor za zadek

Kampirajte udobno

Novi Caddy California za dodatno mero prostora in uživanja na prostem skriva še dodatna presenečenja: Prostostoječi šotor za zadek z velikimi okni se s pomočjo napihljivih cevi z zračno tlačilko hitro postavi in omogoča spalni prostor štirim do šestim osebam. Šotor lahko enostavno podaljšate in povežete z zadkom vozila, lahko pa ga tudi odklopite, če želite z vozilom na izlet. Tako boste vedno ostali svobodni in prilagodljivi.

Ostale novosti

Priročno nastavljanje osvetlitve

Caddy California poskrbi za prijetno vzdušje med postanki na poti ali na cilju vašega potovanja. Zavese, ki jih enostavno namestite, ščitijo pred neželenimi pogledi od zunaj, zasenčene luči v notranjosti pa zagotovijo dodatno mero udobja. Tako boste uživali v prijetni svetlobi in dobri osvetlitvi bivalnega prostora.

Praktični sedeži

Priročno pospravljeno in hitro postavljeno. Novi Caddy California je sinonim za udobje. V torbi za shranjevanje pod ležiščem sta dva zložljiva stola in zložljiva miza - tako se lahko kadar koli usedete in uživate ob sveže pripravljenih obrokih hrane. Ko želite nadaljevati pot, vso oprema za kampiranje varno pospravite in že se odpeljete.

Neodvisnost zagotovljena

Izboljšave naslednje generacije

Notranjost

Intuitivno upravljanje

Caddyjeva notranjost je zasnovana povsem na novo in jo zaznamuje visoka stopnja digitalizacije. Za ta vsestranski model so zdaj prvič v ponudbi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinirani instrument in infotainment sistem sta v tem primeru združena v najsodobnejše digitalno okolje (Innovision Cockpit). Digitalizirani so tudi številni drugi upravljalni elementi: med drugim modul s tipkami za funkcije luči in vidljivosti na levi strani večfunkcijskega volana in modul pod infotainment sistemom s tipkami za neposredni dostop do različnih menijskih funkcij. Poleg tega Caddy prepriča z aktivnim prezračevanjem potniškega prostora, udobnimi sedeži ergoComfort, novim sedežnim konceptom, ki ponuja dva individualna sedeža v tretji vrsti, in še marsičem.

Digitalni prikazi

Vse v vidnem polju

Zaslon Digital Cockpita se ponaša z jasnim in kontrastnim prikazom ter diagonalo 25,4 cm. Voznik lahko izbira med tremi različnimi konfiguracijami zaslona. To stori s pritiskom tipke View na novem večfunkcijskem volanu. Pri prvi konfiguraciji sta merilnik števila vrtljajev motorja in merilnik hitrosti prikazana interaktivno v okroglih instrumentih; na sredini zaslona je prikazana raven, ki jo je mogoče individualno izbrati - npr. telefonski imenik pametnega telefona. Digital Cockpit se skupaj z najbolj izpopolnjeno različico infotainment sistema zliva v Innovision Cockpit, ki ga odlikujejo številne dodatne funkcije.

Udobje

Značilni dizajn

Z vidika tehnike in opreme odlikujejo Caddy, ki je lahko opremljen z do sedmimi sedeži, številni novi elementi: mednje sodita opcijska električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnja dvižna vrata ter panoramska streha z 1,4 m2 veliko stekleno površino, ki se razteza nad prvo in drugo vrsto sedežev. Omeniti velja tudi nova, do 18 palcev velika aluminijasta platišča ter - serijsko za najboljši paket opreme - nove LED-žaromete in zadnje LED-luči. Caddy je prvič opremljen s sistemom Keyless Access (na kratko Kessy) za odpiranje in zagon brez ključa.

Motorji

Varčni in udobni

Pri novem Caddyju California lahko izbirate med tremi 2.0 litrskim - turbo -dizelskimi motorji (TDI s 55 kW/75 KM do 90 kW/122 KM) in enim 1.5 litrskim turbo - bencinskim motorjem (TSI s 84 kW/116 KM) ter pogonom na zemeljski plin (TGI s 96 kW/130 KM). Gre za agregate naslednje evolucijske stopnje. Že v letu 2020 izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce. Glede na izbrani motor je poraba novega Caddyja California v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za do 12 %.

Sodobni asistenčni sistemi

Avtomatsko več udobja

Z opcijskimi najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi v novem Caddyju lahko povsem sproščeno uživate na vsaki vožnji: za vašo varnost skrbijo asistenca za menjavo voznega pasu, asistenca za odparkiranje (Rear Cross Traffic Alert), asistenca za manevriranje s prikolico (Trailer Assist) in sistem Travel Assist z asistenco za zaustavitev v sili (Emergency Assist).

Več o tem

We Connect

Bolj udobno ne gre: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, po želji v vsakem novem Caddyju, storitve We Connect, številne dodatne funkcije iz ponudbe We Connect Plus: da bo vaš vstop v svet digitalne mobilnosti karseda enostaven in udoben, smo za vas pripravili tri praktične ponudbene pakete. Kateri vam ustreza?

Več o tem

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen