Meni
Zapri meni
Zapri

Najnovejša različica kultnega modela.

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju. 

Ustvarite si svojo sliko o Multivanu 6.1

Izvedenke

Naredi nepozaben vtis

Bullijev DNK

Po srcu pravi Bulli

Ko je leta 1950 s tekočega traku zapeljal prvi Volkswagnov Bulli, nihče ni niti slutil, da bo ta model nekoč zaznamoval ves avtomobilski svet. Najprej kot minibus, pozneje med drugim tudi kot "Samba". Postopoma se je razvijal in iz njega je nastal Multivan, ki ga poznamo danes - in ki nam je všeč zaradi svojih odlik. Nekaj pa se skozi vsa ta leta ni spremenilo: Bullijev DNK. Kot nekoč Bulli, je danes tudi Multivan 6.1 sinonim za maksimalno svobodo in prilagodljivost.

 

Prilagodljiva notranjost

Vanj gre skoraj vse – predvsem veliko dobrih idej

Pomaknite, obrnite, poklopite. Naše domislice omogočajo, da je Multivan 6.1 pripravljen na skoraj vse, kar si zamislite. Notranjost je prilagodljiva, variabilna in premišljena. Če kljub temu potrebujete dodatni prostor, lahko izgradite vse sedeže v potniškem prostoru - za neizmeren užitek in obilo spontanih popotniških načrtov. 

  • Vrtljiva sedeža in 3-sedežna klop v potniškem prostoru, ki jo je mogoče enostavno podreti
  • Sistem vodil za skoraj brezstopenjsko premikanje in blokiranje sedežev v poljubnem položaju
  • Možnost prevoza daljših predmetov, npr. smuči, pod 3-sedežno klopjo
Visoko udobje pri vožnji

Eden od tihih

Več kot je hrupa okoli vas, manj se lahko sprostite. To je eden od razlogov, da je Multivan 6.1 tako tih. Drugi od razlogov: izravnalna gred absorbira nihanja motorja, še preden nastanejo. Tako je njegov tek občutno bolj miren. Nosilec agregatov, ki je ločen od podvozja, absorbira ostalo. V notranjosti je še tišje z akustičnim paketom - tako lahko v miru uživate v ergonomskih sedežih, preglednosti nad okolico in prijetnem občutku prostornosti.

 

Odlična povezljivost

Povezani za prihodnost

Vozila postajajo vse pametnejša. Tudi Multivan 6.1 ima že danes veliko digitalnih tehnologij, s katerimi je vožnja še udobnejša. Na primer visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument z navigacijskim zemljevidom. Ali Volkswagen We Connect1: storitev, ki pametni telefon spremeni v daljinski upravljalnik za vozilo. In to je šele začetek. 

  • Digitalni kombinirani instrument z visokoločljivostnim, barvnim zaslonom
  • Novi radijski in navigacijski sistemi z do 23,4 cm (9,2 palca) velikim zaslonom na dotik
  • Integrirana SIM-kartica za internetno povezavo2
  • Mobilne spletne storitve We Connect
  • Indukcijsko polnjenje pametnih telefonov

.

Sodobni asistenčni sistemi

Asistenčni sistemi – vedno z vami, ko jih potrebujete

Z Multivanom 6.1 bo skoraj vsaka vožnja sproščeni užitek - tudi v vrvežu velemesta. Z inovativnimi asistenčnimi sistemi, kot sta dinamično uravnavanje podvozja (DCC) in sistem za nadzor prometa Front Assist, ste dobro pripravljeni na neravnine, npr. tlakovane ceste, in na nepričakovane ovire. Tudi med vožnjo do cilja in nazaj vam na avtocestah in regionalnih cestah med drugim pomaga asistenca za bočni veter3. Tako boste v izletu v mesto uživali tudi, kadar zunanji pogoji niso idealni.

 

Domišljen do potankosti

Vse značilnosti

Pogon

Nazaj na pregled

Pogon

Naj bo športno, udobno ali ekonomično: kombinacija motor - menjalnik in nastavitve podvozja Multivana 6.1- skoraj ni omejitve vaši želji po svobodi.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Navdih legende: Moderni dizajn Multivana 6.1 s številnimi kromiranimi dodatki, spominja na svetovno znanega Bullija T1.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Tako udobno še nikdar niste uresničili svojih načrtov: Notranjost Multivana 6.1 z do osmimi sedeži je multifunkcionalna in hkrati kar najbolj udobna.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Pametno povezani: Številne aktualne informacije, ki so vidne na opcijskem digitalnem kombiniranemu instrumentu, se lahko individualno prilagaja preko domačega zaslona ali tipk na večfunkcijskem volanu.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Asistenčni sistemi v Multivanu 6.1 so skoraj kot dobri prijatelji: olajšajo življenje in so vedno na razpolago, ko jih nujno potrebujemo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen