Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan Modelske izvedbe

Novi Multivan Modelske izvedbe

Klasično ali sodobno? Life ali Style? Pri modelskih izvedbah vaša svoboda domala ne pozna meja. Med vsemi opremskimi izvedbami in razpoložljivim posebnim modelom izberite svojega favorita. Kratek ali dolg - vi odločate.

Cena od (vklj. z DDV)
45.183,-
Cena od (brez DDV)
37.035,-
Moč motorja (kW)
110 - 150
kW
Moč motorja (PS)
150 - 204
KM
Poraba goriva
6,4 - 9,8
l/100 km
Emisije CO₂
167 - 221
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
2.000
kg

Multivan

Oprema izvedbe Multivan (izbor)

 • Pet enojnih sedežev (odstranljivi/pomični)
 • Dvoje drsnih vrat
 • Celostni LED-žarometi (ECO) in zadnje LED-luči
 • 100-odstotno elektronsko prestavljanje - Shift-by-Wire (DSG)
 • 10-palčni (24,5 cm) zaslon za infotainment z digitalnim kombiniranim instrumentom Basic
 • Asistenca za ohranjanje smeri, Front Assist in tempomat

Konfiguriraj Multivan

Life

Oprema izvedbe Life (izbor)

 • Sedem enojnih sedežev (odstranljivi/pomični)
 • Nasloni za roke na notranji strani sedežev (snemljivi in zamenljivi) v 2. sedežni vrsti
 • Električni ledveni opori spredaj
 • 4 polnilne USB-vtičnice v potniškem prostoru
 • 4 aluminijasta platišča Syrakus, 6,5 J x 16, srebrna
 • 3-conska klimatska naprava Climatronic

Konfiguriraj Multivan Life

Style

Oprema izvedbe Style (izbor)

 • Ambientna osvetlitev
 • Sedežne prevleke iz tkanine ArtVelours
 • Zatemnjena stekla v potniškem prostoru (65% absorbcija svetlobe)
 • Matrični LED-žarometi IQ. Light z osvetljeno mrežo hladilnika
 • 4 aluminijasta platišča Dundrod, 6,5 J x 17, črna, s polirano površino
 • Električna drsna vrata
 • Navigacijski sistem Discover Media z 10-palčnim (25,4 cm) barvnim zaslonom na dotik
 • Keyless Access Advanced 

Konfiguriraj Multivan Style

Opremske izvedbe

Novi Multivan Style

Sedite višje, kot v številnih SUV-jih, vendar enako udobno kot v prestižnem vozilu? Potem ste se najverjetneje usedli v novi Multivan Style. Njegov nivo opreme se v zvezi z visoko prilagodljivostjo, funkcionalno variabilnostjo in velikostjo po meri družin zavestno zgleduje po kakovostnejših vozilih. 

Zaradi vsega tega je novi Multivan Style idealno vozilo za samostojne podjetnike, ki se pogosteje gibljejo v urbanem okolju. Pa tudi za sodobne starše, ki morajo organizirati svoje otroke.

Prikaži serijsko opremo

Konfiguriraj Multivan Style

Posebnosti Multivana Style

Klimatska naprava Climatronic

Vedno prijetna temperatura

V novem Multivanu Style se boste v vročih poletnih dneh počutili enako dobro kot v mrzlih dneh, ko sta zunaj led in sneg. Njegova avtomatska 3-conska klimatska naprava Climatronic5 po želji že pred začetkom vožnje poskrbi za prijetno temperaturo. Enostavno odprite aplikacijo We Connect6, 7 -  in dobro prezračite notranjost vozila, če ste parkirali na žgočem soncu. Nato lahko nastavite ločene temperature za voznikov, sovoznikov in potniški prostor. V ozadju funkcija Air Care, ki je serijska v vseh klimatskih napravah, iz zraka filtrira večino alergenov, na primer cvetni prah. Tako lahko še lažje zadihate.

Digital Cockpit Pro

Vse je odvisno od nastavitev

Z višjega voznikovega sedeža imate vedno dober pregled nad prometno situacijo - in vse pomembne informacije pred očmi. Visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit Pro8, ki je elegantno integriran v prostostoječo armaturno ploščo, omogoča številne nastavitve. Med tremi prikazi izberite svoj najljubši zaslon. Ali pa pogled z dvema okroglima merilnikoma konfigurirajte po svojih željah. Glasbeni posnetki z originalnimi ovitki, telefonski kontakti s shranjenimi portreti, radijske postaje z logotipi: tukaj je mogoče skoraj vse. Celo barvna uskladitev prek ambientne osvetlitve ali prikaz velikega navigacijskega zemljevida9.

Sedežne prevleke in dekorativni elementi

Vrhunska zasnova notranjosti

Ko pogledamo v notranjost, novi Multivan Style povsem upravičeno nosi svoje ime. Dekorativni elementi Dark Woodgrain Optic10, ki povzemajo plemenite vrste lesa, in elegantne prevleke iz mikrovelurja bogatijo vozniško kabino. Svetlejšo peščeno bež barvo Sandwick in temnejšo antracitno barvo Raven za obloge stranic elegantno povzemajo tudi sedežne prevleke ArtVelours11. Rezultat je notranjost, ki je harmonična in ki zaradi dvobarvne sheme izžareva veliko lahkotnost.

Matrični LED-žarometi in linijska LED-osvetlitev

Estetika na celi črti

Za prav poseben poudarek skrbijo matrični LED-žarometi IQ.LIGHT5 in linijska LED-osvetlitev4. Slednja je markantno integrirana v zgornji zaščitni pokrov hladilnika in oba žarometa povezuje v kompozicijsko celoto. Rezultat: nezamenljiva svetlobna grafika, ki jo že poznate iz drugih novih modelov Volkswagen. In ki se zelo dobro poda tudi vašemu novemu Multivanu Style.

Ambientna osvetlitev

Poživi slog

Okus je nekaj zelo osebnega. Zato vam omogočamo, da novi Multivan Style do najmanjše podrobnosti prilagodite svojemu slogu. Poglejmo si svetlobno grafiko. Na barvnem zaslonu na dotik infotainment sistema lahko med več shranjenimi barvami izberete svojo priljubljeno. Skupno je na voljo 30 različnih barv5. Tako lahko notranjost svojega novega Multivana Style osvetlite z barvo, ki se ujema z barvo zunanjega laka.

Novi Multivan Life

Novi Multivan Life prinaša veliko rešitev, ki jih potrebujete za vsakdanje življenje ali sproščeno potovanje. Novo podvozje, ki je v vseh modelih Multivan tako udobno nastavljeno, kot to pričakujete od družinskega avtomobila. Notranjost, v kateri se počutite nadvse udobno in ki jo lahko prilagodite svojim potrebam. Serijski infotainment sistem v različnih izvedbah, ki vam nudi domala vse. 

In številni asistenčni sistemi, ki vas spremljajo na vaši poti v novo obdobje. Skratka, v novem Multivanu Life smo vso pozornost namenili udobju pri vožnji. Da bo vam in vašim bližnjim na poti karseda udobno.

Prikaži serijsko opremo

Konfiguriraj Multivan Life

Posebnosti Multivana Life

Sedem sedežev

Veliko prostora za veliko sedišč

Kdo rad potuje sam, če je bolj zabavno v skupini po štiri, pet ali sedem? Novi Multivan Life vam nudi dovolj prostora za vso družino ali za izlet z najboljšimi prijatelji. Njegovih sedem udobnih enojnih sedežev12 je obrnjenih v smeri vožnje. Navsezadnje vsak želi videti, kam vodi pot. Tritočkovni varnostni pasovi vklj. z zategovalnikom pasu in stranske varnostne blazine skrbijo za visoko raven pasivne varnosti.

Luči & vidljivost

Osvetlitev, ko jo potrebujete

Dobra vidljivost. To obljubljajo komfortne funkcije Luči & vidljivost12, ki jih je mogoče deloma upravljati prek senzorja za dež in osvetljenost. Mednje med drugim sodijo avtomatske dnevne luči z avtomatskim vklopom/izklopom zasenčenih luči in večstopenjsko avtomatsko delovanje brisalcev, pri katerih se interval stalno prilagaja količini dežja. Ko prispete domov, vam funkcija Coming Home osvetli pot do vhodnih vrat. In če morate zvečer hitro oditi, vas bo novi Life že čakal - s funkcijo Leaving Home za luči.

16-palčna aluminijasta platišča Syrakus

Sijajen element v srebrni barvi

Kaj imajo aluminijasta platišča "Syrakus"13 z elegantnim 10-krakim dizajnom opraviti z udobjem? Na prvi pogled ne veliko. Na drugega pa. Njihov premer 16 palcev omogoča razmeroma visoke stranice pnevmatik. Te pa so kar trpežne. Na primer na nizkih robnikih, ki jih je z več gume bistveno lažje premagovati. Tudi manjše neravnine na cesti se bolje absorbirajo. Rezultat: manj udarcev in več udobja pri vsakodnevnih vožnjah.

Šest USB-vmesnikov tipa C

Polnilne točke za vse – spredaj in zadaj

Dva USB-vmesnika tipa C v vozniški kabini in štiri polnilne USB-vtičnice tipa C12 v potniškem prostoru: v novem Multivanu Life lahko vsak član družine polni svoj pametni telefon ali tablični računalnik. Ne glede na to, kje sedi. To pripomore k dobremu razpoloženju med vožnjo. In k bolj napolnjeni bateriji na cilju.

Parkirni sistem v sprednjem in zadnjem delu vozila

Piska, preden trčite

Z več otroki v avtomobilu hitro izgubite pregled. Zato je pomoč pri parkiranju in odparkiranju, na primer s serijskim parkirnim sistemom14, prednost. Več senzorjev nadzoruje vozno pot na območju sprednjega in zadnjega dela vozila. Če postane tesno, vas sistem zvočno in optično opozori. Tako je parkiranje z novim Multivanom tako enostavno kot s krajšimi vozili.

Sedežne prevleke in dekorativni elementi

Izvrstna usklajenost

Notranjost novega Multivana Life se ponaša z visokokakovostnimi materiali in vrhunsko izdelavo. Vsi enojni sedeži so udobno oblazinjeni, idealno oblikovani in oblečeni v trpežno dvobarvno tkanino Ribella15. Barvna kombinacija bež barve Sandwick in antracitne barve Raven se ponavlja v vsej notranjosti. Rezultat je harmonična celota, ki jo dovršeno poudarja dekorativna letev Dark Silver Brushed16.

Novi Multivan

Po mnenju nekaterih je novi Multivan klasičen vstopni model. Toda pogled na bogato serijsko opremo bo hitro spremenil njihovo mnenje. Že osnovna opremska izvedba preseneča s številnimi elementi. 

Res pa je, da je novi Multivan še bolje prilagojen mladim staršem z majhnimi otroki. Zaradi materialov, številnih odlagalnih možnosti in dovršene izdelave je popoln vsestranski model za vsakodnevne potrebe. In dobra alternativa za družine, ki še vedno vozijo limuzino ali karavan.

Prikaži serijsko opremo

Konfiguriraj Multivan

Posebnosti Multivana

Dvoje drsnih vrat

Zdaj v vseh opremskih izvedbah

Ena na levi, druga na desni: prvič so vse modelske izvedbe serijsko opremljene z dvoje drsnimi vrati. Zaradi tega je novi Multivan tako funkcionalen in vsestranski kot še nikoli doslej. Tako lahko na primer svoje otroke z obeh strani dvignete na sedeže in jih pripnete. Zaradi tega vam ne bo več treba vstopati v potniški prostor. Tudi natovarjanje in raztovarjanje je veliko hitrejše. Nakupe preprosto odložite tja, kjer je še prostor, ali na tisto stran, s katere lahko lažje dostopate do vozila.

Večfunkcijski usnjeni volan

Prijeten na otip

Novi Multivan ima bistveno več funkcij kot kdajkoli prej. Nekatere od njih lahko upravljate neposredno na volanu. Želite deaktivirati asistenčni sistem? Sprejeti klic? Listati po svoji glasbeni zbirki? Ročno prestaviti v višjo prestavo? Vse brez težav. Vaše roke vedno ostanejo na volanu, ki je že serijsko prevlečen z usnjem, ki ima dober oprijem, in opremljen s prestavnima ročicama.

LED-žarometi in zadnje LED-luči

Opozarja nase

Novi Multivan je viden že od daleč. Glavni LED-žarometi in zadnje luči v LED-tehnologiji že zgodaj opozorijo na vozilo - tako podnevi kot tudi ponoči. Žarometi naredijo vtis tudi v drugih pogledih. Njihova ozka oblika je v višini črnega pokrova hladilnika in se nadaljuje v vodoravni liniji navzven. Rezultat: novi Multivan je videti še širši, njegov sprednji del pa je še bolj karizmatičen in dinamičen.

Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist

Ne skrenite s svoje poti

Asistenca za ohranjanje smeri lahko na daljših relacijah poveča varnost in bistveno izboljša udobje med vožnjo. Ko večfunkcijska kamera zazna vaš vozni pas, se sistem avtomatsko aktivira. Če se nato preveč približate belim ali rumenim označbam voznega pasu, vozilo izvede korekturni poseg v krmiljenje.17 Zvočni signal in sporočilo na večfunkcijskem prikazovalniku vas pozoveta, da ponovno prevzamete krmiljenje.

Digitalni kombinirani instrument in radio

Vse na zaslonu

V novem Multivanu se je digitalna prihodnost prepričljivo uveljavila. Na sredini je radio Ready 2 Discover s 25,4-centimetrskim barvnim zaslonom na dotik. Lahko bi tudi rekli: vaša upravljalna centrala. Prek tega zaslona namreč ne izbirate le radijske postaje, ampak upravljate tudi aplikacije s pametnega telefona, aplikacije In-Car, klimatsko napravo in veliko drugih funkcij vozila. Levo od radia je digitalni kombinirani instrument. Nudi vam dodatne aktualne podatke o vožnji in druge osnovne funkcije. Vse to ni oddaljena prihodnost, ampak je že danes na voljo serijsko.

Električni zunanji ogledali

Serijsko poklopni

Zunanji ogledali, lakirani v elegantni črni barvi, je mogoče električno nastavljati in po potrebi ločeno ogrevati. Ko parkirate novi Multivan in ga zaklenete z radijskim ključem, se obe zunanji ogledali avtomatsko poklopita. Tako se širina vozila zmanjša za skupno 198 mm. Prav tako praktično: ko se stemni, vam pot do voznikovih in sovoznikovih vrat osvetlijo svetleče diode, ki so nameščene na spodnji strani.

Več o novem Multivanu

Pregled

Vse pomembne informacije o novem Multivanu na eni strani.

Več o novem Multivanu

Posebnosti

Odkrijte posebnosti novega Multivana.

Več o glavnih značilnostih

Modelske izvedbe

Odkrijte modelske izvedbe Multivana.

Več o modelskih izvedbah

Tehnični podatki

Mere, konfiguracije sedežev, pogoni - vse informacije na enem mestu.

Več o merah in masah

Mediateka

Si želite pogledati še več o novem Multivanu? Potem obiščite našo novo mediateko Multivan.

Mediateka

Paketi in oprema

Vse podrobnosti o opremi in paketih.

Več o opremi in paketih

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.