Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Multivan

Dobrodošli v novem svetu

Dobrodošli v novem svetu

Novi Multivan

Dobrodošli v novem svetu

Cena od (vklj. z DDV)
45.183,-
Cena od (brez DDV)
37.035,-
Moč motorja (kW)
110 - 150
kW
Moč motorja (PS)
150 - 204
KM
Poraba goriva
6,4 - 9,8
l/100 km
Emisije CO₂
167 - 221
g/km
Vlečna obremenitev z zavoro
(pri 12-odstotnem naklonu) do
2.000
kg

Dobrodošli v novem svetu

Multivan predstavlja začetek novega obdobja, ki poskuša uskladiti potrebe starejše generacije z željami mlajše generacije. Zato ima novi Bulli zdaj še nižje emisije in je še bolj urban, digitalen in povezan ter še bolj kakovosten in udoben. Obenem pa ostaja tako funkcionalen in vsestranski kot doslej. Združuje sodobno prestižno opremo in običajne lastnosti multitalenta. Prepričajte se sami in odkrijte novi Multivan.

Uživajte v novi svobodi

Priključni hibrid
Ko pogon postane izbira

Ali želite po mestu voziti na izključno električni pogon? To vam zdaj omogoča Multivan eHybrid1. S povsem napolnjeno baterijo lahko z njim popolnoma električno prevozite veliko vsakodnevnih razdalj. Tako lahko na primer v urbanem okolju pogosto vozite z ničelnimi lokalnimi emisijami CO2. Poleg tega boste v vožnji uživali na povsem nov način in pokazali, da vam ni vseeno za prihodnost mlajše generacije.

Več o novem Multivanu Energetic

Večfunkcijska mizica2
Ko sredinska konzola postane središče dogajanja

Multivan je sinonim za še več svobode, to pa velja tudi za večfunkcijsko mizico2 v notranjosti. Pri novo razviti mizici ni mogoče spremeniti samo njenega položaja, ampak tudi njeno obliko. Ko je zložena, jo je mogoče prek vodil potisniti med sprednja sedeža in jo uporabiti kot sredinsko konzolo s predali za shranjevanje in držali za pijačo.

Sistem enojnih sedežev
Ko se notranji prostor spremeni v občutek brezmejne svobode

Ena od glavnih prednosti Multivana so poklopni in enostavno odstranljivi enojni sedeži v zadnjem delu vozila. Ne glede na to, ali se odločite za sedeže, obrnjene v smeri vožnje ali sedeže, ki so obrnjeni drug proti drugemu3: z obema izvedbama je razporejanje sedežev še enostavneje. Dodatna prednost: prvič je mogoče ogrevati zunanje sedeže4 - tako bo tudi otrokom v hladnih zimskih dneh prijetno in toplo.

Izkusite novi ambient

Panoramsko strešno okno
Ko streha postane nebo

Naj vas prevzame prvo panoramsko strešno okno5, ki je bilo vgrajeno v Multivan. Dvodelno panoramsko strešno okno omogoča nebeške razglede, skrbi za dobro osvetljeno notranjost in daje vtis še večje prostornosti. Obenem pa poseben premaz LowE zmanjšuje toplotno sevanje ter za Multivan značilno vrhunsko udobje dviguje na novo raven.

Več o novem Multivanu Style

Premiumska raven
Ko se udobje primerja z najvišjim razredom

Multivan še nikoli ni bil tako pameten, povezan in udoben. Prostostoječa armaturna plošča z digitalnim zaslonskim okoljem je pregledna in visokokakovostna. V serijsko opremo so vključeni večfunkcijski usnjeni volan s prestavnima tipkama, digitalni kombinirani instrument in infotainment sistem s
25,4-centimetrskim zaslonom na dotik. Opcijsko so zdaj na voljo tudi ergonomski 18-smerno nastavljivi sedeži ergoComfort in vrhunski zvočni sistem Harman Kardon s 14 visokozmogljivimi zvočniki.

Visokokakovostni materiali
Ko zadnji del vozila postane konferenčna soba

Notranjost Multivana je zasnovana tako, da se v vozilu počutite nadvse udobno. Elegantne dvobarvne usnjene sedežne prevleke Savona6 se ujemajo z barvo oblog stranic in so perfektno usklajene z elegantno oblikovanimi dekorativnimi elementi v izvedbi Dark Woodgrain Optic7. V zadnjem delu vozila so sedeži opremljeni z USB-priključki tipa C8. Z večbarvno ambientno osvetlitvijo9 pa lahko sami izberete barve, v katerih bo žarela vaša notranjost.

Odkrijte nove možnosti

Kompaktne mere
Ko se gibanje pretvori v dinamiko

Še nikoli ni bilo tako enostavno vstopiti v svet Bullija. Multivan namreč ni samo kompaktnejši od predhodnika, ampak se tudi pri vodljivosti in udobju pri vožnji zgleduje po družinskem osebnem vozilu. Poleg osnovnega modela (4,98 m) je na voljo tudi podaljšana različica (5,18 m). Pri obeh različicah višina vozila znaša le pribl. 1,90 m - pri enaki višini notranjosti. V kombinaciji z novim panoramskim strešnim oknom5 je Multivan v notranjosti celo za pribl. 2 cm višji. To pomeni, da se odlično znajde tudi v mestu - z lahkoto se lahko prebije skozi mestni vrvež.

Več o novem Multivanu

Keyless Advanced2 in Easy Open10
Ko namesto roke uporabite nogo

Vsak Multivan je zdaj serijsko opremljen z dvojimi drsnimi vrati. Tudi vstopanje in izstopanje sta izpopolnjena. V kombinaciji s sistemom Keyless Advanced2 za dostop in zagon brez ključa se vrata avtomatsko odklenejo, takoj ko ste v bližini. S funkcijo Easy Open10 pa lahko drsna vrata in zadnja dvižna vrata odprete in zaprete celo z gestami. Vaše roke lahko ostanejo kar v žepih. Dovolj je, da z nogo hitro zamahnete pod senzor - in vrata se odprejo ali zaprejo.

Raznoliki predali in odlagalne površine
Ko prostoren kombi postane mojster urejenosti

Izjemno visoko raven udobja v notranjosti zagotavljajo številne odlagalne površine. V vozniški kabini, na vratih, pod sedeži ali na zloženi večfunkcijski mizici2: novi Multivan ponuja obilo prostora za varno in pregledno shranjevanje predmetov, kot so tablični računalniki, igrače, odeje, plastenke in lončki za kavo. Za vaš pametni telefon je na armaturni plošči rezerviran dodaten predelek, ki ga lahko po želji nadgradite v indukcijsko polnilno postajo2.

Več o Multivanu

Pregled

Vse pomembne informacije o novem Multivanu na eni strani.

Več o Multivanu

Posebnosti

Odkrijte posebnosti Multivana.

Več o glavnih značilnostih

Modelske izvedbe

Odkrijte modelske izvedbe Multivana.

Več o modelskih izvedbah

Tehnični podatki

Mere, konfiguracije sedežev, pogoni - vse informacije na enem mestu.

Več o merah in masah

Mediateka

Si želite pogledati še več Multivanu? Potem obiščite našo novo mediateko Multivan.

Mediateka

Oprema in paketi

Vse podrobnosti o opremi in paketih.

Več o opremi in paketih

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.