Radijski sistem Composition Audio

 

Serijski sistem je opremljen z monokromatskim zaslonom TFT, dvema zvočnikoma, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom.

 

Radijski sistem Composition Colour

 Opcijski sistem ima 12,7 cm (5 palcev) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, štiri zvočnike, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Radijski sistem Composition Media

 Opcijski sistem ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, štiri zvočnike, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB v sovoznikovem predalu, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Navigacijski sistem Discover Media

Opcijski navigacijski sistem Discover Media ima poleg funkcij radijskega sistema Composition Media s štirimi zvočniki še eno dodatno režo za SD-kartice, v katero je vstavljena SD-kartica z zemljevidi. Nameščeno kartografijo za Evropo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare, do katere lahko dostopate preko Volkswagnove domače strani.

 

Dodatna oprema za doplačilo.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Transporter šasija